ÅIFK ja SIF vastakkain keskiviikkona

ÅIFK ja SIF pyrkivät kumpikin kohentamaan asemiaan sarjataulukon alemmalla puoliskolla, kun kaksikko avaa uuden vuoden keskinäisellä kohtaamisellaan Samppalinnan palloiluhallissa keskiviikkona. Otteluun lähdettäessä siuntiolaiset ovat neljä pistettä isäntiään edellä.

Kumpikin pääsi maajoukkuetauon viettoon voitto alla – ja vieläpä samasta joukkueesta. ÅIFK kaatoi Akilleksen Porvoossa maalein 35-31 ja joulun kynnyksellä puolestaan SIF kukisti porvoolaiset kotonaan maalein 40-32.

Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen kuluvalla kaudella ja tuolloin lokakuun lopulla Siuntiossa pelattiin todellinen trilleri, joka päättyi lopulta kotijoukkueen niukkaan 33-32-voittoon.

SIF on pisteissä vastustajaansa edellä, mutta muuten alkukauden tilastot joukkueilla ovat miltei yhteneväiset. Tehdyissä maaleissa siuntiolaiset ovat reilun yhden maalin verran edellä ottelukohtaisessa keskiarvossa ja päästettyjen maalien osalta ÅIFK puolestaan on reilun puolen maalin verran vahvempi.

Kummankin joukkueen riveistä löytyy myös selkeä ykköstykki; SIF:n Janne Korpimäki on latonut toistaiseksi 77 maalia ja ÅIFK:n Alvaro Arenas 72 maalia.

Ottelu Turussa käynnistyy keskiviikkona kello 18.30.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk