Dicken saa BK-46:n vieraakseen

Dicken on pelannut tähän mennessä 12 SM-liigapeliä tällä kaudella ja saldona on kymmenen voittoa ja kaksi tappiota. 20 pisteellä irtoaa sarjataulukon jaettu kakkossija yhdessä HC Westin kanssa, kaksi pistettä sarjakärki Cocksin takana. Runkosarjan toinen puolisko alkaa Dickenin osalta keskiviikkona Pirkkolassa, kun BK-46 Karjaalta vierailee käsipallopyhätössä.

Dicken pelasi edellisen ottelunsa 21.12 Atlasta vastaan, joten ottelutauko on ollut varsin pitkä ja pelirytmiä on pitänyt yllä vain maajoukkueen kanssa MM-karsintapelejä pelannut nelikko Broman, Broman, Rémy sekä Mäkelä. Jää siis nähtäväksi kumman joukkueen peli löytää oikean suunnan ensin Pirkkolan parketilla.

Saman verran on toki taukoa alla myös vierailijalla. BK kärsi joulun alla kotonaan selvähkön tappion Westille, mutta oli tuota ottelua ennen napsinut komeasti neljä voittoa peräjälkeen.

Ben Weber saatetaan nähdä Dickenin paidassa ensi kertaa pariin vuoteen, kun saksan vaihto-opiskelut sekä loukkaantumiset alkaa olla takanapäin, myös muita toipilaita on palannut harjoitteluvahvuuteen, joten nähtäväksi jää ketkä ovat pelaavassa kokoonpanossa keskiviikkona.

BK-46 on aina hankala vastustaja, eikä se varmaan luovuta sarjapisteitä helpolla. Joukkue majailee sarjataulukon neljännellä sijalla yhden ottelun vähemmän pelanneena, kahdeksan pisteen päässä Dickenistä sekä HC Westistä. On siis sanomattakin selvää ettei joukkue halua antaa lisää etumatkaa Liigan kärkijoukkueille, varsinkin kun joukkue janoaa takaisin mitalikantaan.

Karjaalaisilla on myös kalavelkoja maksettavanaan, sillä lokakuun lopulla Dicken oli tyly vieras Sisu Arenalla ja vei sarjapisteet matkaansa selvän 36-24-voiton myötä.

Ottelu Pirkkolassa alkaa keskiviikkona kello 19.15.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk