Karjaa

Karjaalaiset tarrasivat kiinni kotietuun

BK-46 löi Akilleksen Sisu Areenalla maalein 26-24 (14-8).

Kotijoukkue on vahvasti kiinni runkosarjan neljännessä sijassa. Tämä oli peli josta päävalmentaja Jan Källman varmasti oli etukäteen budjetoinutkin pisteet.

–  Erittäin huono tempo koko ottelussa. Tällaisessa ottelussa huomataan kun meiltä puuttuu kolme pakkia. Hukattiin paljon avan avoimia maalintekopaikkoja. Kuitenkin kaksi pistettä ja seuraavassa ottelussa toivon mukaan kaikki mukana.

Varamiehisen kotijoukkueen hahmoksi nousi nuori Viktor Westerlund, saldona neljä maalia ja raadin valinta parketin parhaaksi.

– Olen tyytyväinen omaan panokseeni. Taisteltiin hyvin vaikka moni meistä on flunsainen ja joudutaan peluuttamaan laitapelaajia pakkien paikoilla.

Akilles esitteli uuden vahvistuksensa. Aramis Grigenas teki viisi maalia, mutta se ei auttanut joukkuetta voittoon. Akilleksen päävalmentaja Raivo Laast antoi pyyhkeitä otteluohjelman laatijalle.

–  Pelikalenteri on huono, olemme olleet kuukauden tauolla. Ja se ei ole sopinut meille, Laast sanoi.

Maalintekijät

BK-46: Johan Skogberg 6, Victor Westerlund 4, Mario Karuse 4, Sam Sjöman 4, Robin Karlsson 3, Jasper Hellberg 2, Robin Sjöman 1, Sebastian Säkkinen 1, Olli-Pekka Korpimäki 1.

Akilles: Sergiy Shevchenko 7, Aramis Grigenas 5, Niclas Ahlgren 5, Jonathan Tolkki 2, Mihail Kobzev 2, Petri Lindfors 2.

 

LähiTapiola Tähdet

*** Victor Westerlund, BK-46

** Sergiy Shevchenko, Akilles

* Johan Skogberg, BK-46

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk