Helsinki

Atlas jäi Pirkkolassa jyrän alle

Dicken piti pisteet itsellään vakuuttavasti maalein 36-19 (18-9).

– Minulla ei ole mitään sanottava tästä pelistä. Tänään ei mikään onnistunut, Atlas-luotsi Jaakko Horelli puhisi.

Ottelu ratkesi jo hyvissä ajoin, sen jälkeen kotijoukkue rullasi helppoon voittoon. Dicken on jälleen Cocksin kanssa tasapisteissä sarjakärjessä.

– Sekä puolustus että hyökkäys toimi hyvin tänään ja päästiin nopeisiin. Olisimme varmasti pystyneet tekemään paljon enemmän maaleja, kaikki jotka kävivät kentällä pelasivat hyvin. Parin rankan ottelun jälkeen saatiin hyvä pohja ja tästä on hyvä jatkaa, Dickenin päävalmentaja Thomas Lindström mietti.

Mikael Mäkelä pelasi kotijoukkueen maalilla mallikkaasti, hyvää tukea tuli myös puolustukselta.

– Hyvä peli meiltä, päästettiin hyvin peliin mukaan. Puolustus oli hyvä ja saatiin pallot maaliin, siitä oli sitten helppo pelata loppuun asti. Tietenkin oli kiva pelata kun puolustus toimi ja minunkin peli toimi hyvin tänään. Muutamia tuuritorjuntoja, mutta loppujen lopuksi olen todella tyytyväinen meidän peliin tänään, veskari summasi kenttätapahtumia.

Maalintekijät

Dicken: Valdar Noodla 8, Benny Broman 7, Joona Hertola 5, Anton Rémy 5, Philip Ahlgren 3, Teemu Hertola 2, Timmy Thor 2, Casimir Stierncreutz 2, Thomas Hollfast 1, Max Knuts 1.

Atlas: Toni Aalto 4, Jani Kivinen 3, Jyri Lujanen 3, Jani Kivinen 3, Nikko Kinos 2, Kenneth Åstrand 2, Ken Sirenius 2, Tuomas Witikka 1, Klaus Sarin 1, Heikki Laitinen 1.

Lähitapiola Tähdet

*** Mikael Mäkelä, Dicken

** Valdar Noodla, Dicken

* Benny Broman, Dicken

 

 

 

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk