Otteluennakko

Lauantaina pelataan täysi kierros

  SIF ja ÅIFK pelaavat jo omia ’minipleijareitaan’.

Taulukon seitsemäntenä majaileva SIF ja sarjajumbo ÅIFK ottavat mittaa toisistaan, ensiksi mainitun kotikentällä lauantaina. Ottelussa ei vielä jaeta viimeistä pudotuspelipaikkaa, mutta pelin lopputulos on varmasti loppukaudelle suuntaa antava. Neljän pisteen ottelusta voitaneen puhua.

Ennakkoasetelma otteluun on tasainen, niin kuin kauden ensimmäinen kohtaaminen turussa osoitti. Samppalinnassa päädyttiin marraskuun yhdeksäs päivä tasatulokseen 28-28 (13-13). Sten Toomla, joka on jo jättänyt turkulaisjoukkueen, osui tuolloin kymmenen kertaa Siuntion verkkoon.

– Peli oli melkoista ylä- ja alamäkeä. Muutenkin pelimme taso on heitellyt aika paljon. Tulos näyttää juuri oikeutetulta. Tosin meillä oli viimeinen paikka, mutta emme tehneet maalia, ÅIFK:n päävalmentaja Thomas Hivert kommentoi tuon ottelun jälkeen.

Hivertin joukoilla onkin nyt viimeisiä hetkiä kääntää kurssi, edessä on lähes pakkovoitto. Tappiolla SIF karkaisi jo kuuden pisteen päähän  ja rivejään vahvistanut Akilleskin pysyisi edellä, kävi omassa pelissä BK-46:a vastaan miten vain. Vaikka pelejä on tämänkin jälkeen yhdeksän vielä jäljellä, pidetään mielessä se tosiseikka, että ÅIFK:lla on kasassa ainoastaan kolme sarjapistettä koko kaudelta.

Asetelmiakin lauantaina varmasti haetaan, sillä ÅIFK ja SIF kohtaavat jo kahden viikon päästä uudestaan. Perjantaina ensimmäinen päivä helmikuuta pelataan kolmas ja viimeinen keskinäinen kohtaaminen. Välissä ÅIFK pelaa kotonaan sisarseura HIFK:ta vastaan, SIF matkustaa Akilleksen vieraaksi.

Otteluohjelma on Siuntiolaisittan herkullinen. Taulukossa alapuolella keikkuvat kaksi joukkuetta, tulevat yhteensä kolme kertaa vastaan seuraavan kahden viikon sisällä. Kolmesta pelistä tahraton tili ja päävalmentaja Marcus Sjöstedtin kausisuunnitelmaan voi lisätä puolivälieräpelit. SIF:n paikka iskeä, tulee otolliseen saumaan. Mikäli vain oma sairastupa on edes puolityhjä.

 

Lauantai 19.01.

klo 16:oo Pirkkolan Palloiluhalli, Dicken – Atlas

klo 16:oo Helsingin Urheilutalo, HIFK – Cocks

klo 16:oo SISU Areena, BK-46 – Akilles

klo 19:oo Siuntion Palloiluhalli, SIF – ÅIFK

 

 

 

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk