Karjaa

BK-46 päätti Atlaksen kauden

Karjaalaiset hakivat Myyrmäestä niukan voiton maalein 25-26 (11-16).

Vihdoinkin BK-46 pystyi kampittamaan Vantaalaispeikon. Kolmena edelliskeväänä joukkueet ovat kohdanneet pudotuspeleissä, silloin Atlas on ollut joka sarjassa parempi.

– Olen todella tyytyväinen puolustukseen sekä maalivahti Petter Forsströmiin. Peli on nykyään kuitenkin luonteeltaan niin nopea että pitää olla hereillä koko pelin ja kun ei tässä onnistuttu oli Atlas hyvin lähellä viedä ottelun nimiinsä. Fredrik Adamsson on sairastellut viikolla ja siksi häntä säästeltiin. Jaksaminen oli kovilla tänään ja kun Atlas lopussa vyörytti nopeilla vastahyökkäyksillä sekä toisella aallolla aiheutti tämä joukkueeseen stressiä. Välieriin lähdemme paineettomassa tilassa, onhan Cocks selkeä suosikki, Jan Källman mietti.

Niin kuin ennakkoon tiedettiin oli ratkaisu lopulta pienistä asioista kiinni. Jaakko Horelli oli todella pettynyt

– Ensimmäinen puoliaika ei ollut sovitun kaltainen, liiksi sivuttain pelaamista. Se helpotti Karjaalaisten puolustustyötä. Toisella puoliajalla saimme kuitenkin peliin ryhtiä, valitettavasti aika vain loppui kesken. Myös Tuomaksen parantunut ote pelistä toisella puoliajalla mahdollisti kiinnioton. Vähästä se jäi kiinni loppujen lopuksi.

Maalintekijät

Atlas: Sarin Klaus 6, Noodla Martin 6, Lujanen Jyri 4, Witikka Tuomas 2, Wainikk Mikk 2, Laitinen Heikki 2, Kivinen Jani 2, Aalto Toni 1.

BK-46: Hagman Kaj 5, Hellberg Jasper 5, Helander Oliver 5, Korpimäki Olli-Pekka 4, Selge Janis 3, Skogberg Johan 2, Sjöman Robin 2.

LähiTapiola Tähdet

*** Tuomas Laitinen, Atlas

** Oliver Helander, BK-46

* Martin Noodla, Atlas

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk