HIFK lähti kesälomille

HC West haki Urheilutalolta voiton maalein 23-33 (13-14), ja meni välieriin.

Pakkovoiton edessä ollut kotijoukkue, pysyi avausjakson kyydissä. Toisen puoliajan alkuun, tuli HIFK:n kannalta liian pitkä synkkä hetki ja West paineli vastustamattomasti välieriin.

– Tänään pelasimme hetkittäin hyvin, mutta ottelun voittamiseen olisi tarvittu paljon enemmän. Ensimmäisellä jaksolla olimme jo 12-10 johdossa, mutta IFK-ylivoiman jälkeen West voitti jakson 13-14. Toisella jaksolla tasomme taas jostain syystä lopahti, ja West osasi tappaa ottelun. Koko kausi oli ylä- ja alamäkiä, ja niitä nähtiin tässäkin sarjassa. Kaksi ensimmäistä peliä olivat erinomaisia, mutta kolmas ja neljäs peli olivat esimerkkejä siitä huonommasta vaiheesta, Kenneth Bäcklund sanoi.

Mikael Källman oli tyytyväinen.

-HIFK oli inhottava vastustaja meille, niin kauan kun joukkue jaksoi taistella vastaan fyysisellä pelillään. Viimeisissä otteluissa meillä oli kuitenkin parempi kestävyys, ja IFK ei enää pystynyt rikkomaan hyökkäyskuvioita. Maalivahti Thomas Lindströmin loukkaantuminen edellisessä pelissä oli vaikea tapaus, mutta nuori Albert Georgs on esittänyt hienoja torjuntoja. Välierissä Dickeniä vastaan joudumme toisenlaiseen asemaan Dickenin ollessa suosikkina.

Maalintekijät

HIFK: Sergei Glinca 9, Oskar Köhler 5, Andre Orel 2, Mika Sivén 2, Harri Pitkänen 1, Stefan Mattsson 1, Thomas Åkermarck 1 , Tom Lindström 1, Martin Hagström 1.

HC West: Jani Tuominen 11, Richard Sundberg 7, Andreas Genberg 6, Miro Koljonen 3, Sami Silfver 2, Fredrik Forss 2, Joona Raerinne 1, Olle Stenius 1.

LähiTapiola Tähdet

*** Jani Tuominen, HC West

** Albert Georgs, HC West

* Richard Sundberg, HC West

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk