Viron maajoukkuemies Armi Pärt ensi kaudeksi Dickeniin

Viron maajoukkueen viivapelaaja Armi Pärt on allekirjoittanut ensi kauden kattavan sopimuksen Dickenin kanssa. Viime kaudella Pärt edusti Ruotsin Elitserienistä tippunutta HK Varbergiä.

205-senttinen ja 115-kiloinen juuri 30 vuotta täyttänyt kolossi on urallaan ehtinyt pelata Ruotsin lisäksi Saksassa, Ranskassa, Espanjassa,
Tanskassa sekä Turkissa.

Armi Pärt kommentoi tuoretta siirtoa näin.

– Olen erittäin tyytyväinen siirrosta ja miten sulavasti kaikki hoitui etäyhteyksillä. Suomi on minulle pelillisesti uusi maa, joskin olen kohdannut useita pelaajia Ruotsissa sekä maajoukkueen kanssa. Toivon pystyväni auttaa joukkuetta saavuttamaan ensi kauden tavoitteet.

Dickenin general manager Daniel Rémy on sopimukseen erittäin tyytyväinen.

– Jäimme käytännössä ilman ykkössentteriä viime kauden jälkeen, kun Tadas Stankevicius palasi takaisin Liettuaan ja Felix Nilsson hieman yllättäen päätti ripustaa pelikengät naulaan, joten tarve sentterille oli kova. Onneksi onnistuimme hyvin Armin kanssa, jonka kanssa olemme aikaisemminkin keskustelleet, mutta nyt aika oli molemmille osapuolille paras mahdollinen.

– Armi tuo joukkueeseen roppakaupalla kokemusta sekä kokoa niin puolustukseen kuin myös hyökkäykseen, joten tulemme varmasti hyödyntämään Armin taitoja paljon peleissä. Oli myös ilahduttavaa, että Armi oli halukas jakamaan osaamistaan myös juniorijoukkueillemme ensi kaudella.

Kuva: Krister Andersson / Hallands Nyheter

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk