Markus Viitkar vahvistaa BK-46:n joukkuetta

Keskushyökkääjä Markus Viitkar on uusin lisäys BK-46 Käsipallon kootessa uutta joukkuetta seuraavalle kaudelle. Virolainen 23-vuotias pelaaja on allekirjoittanut 1+1-vuotisen sopimuksen seuran kanssa.

– Halusin kokeilla jotain uutta ja pelata käsipalloa uudessa ympäristössä, ja sopimus BK:n kanssa mahdollistaa tämän. Sen lisäksi seuralla on hyvä joukkue. Taso on noussut vuodesta toiseen, sanoo Markus Viitkar, joka aikoo yhdistää käsipallon pelaamisen ruotsin kielen opintoihin Lärkkullan kansanopistossa.

Viitkar on pelannut käsipalloa siitä lähtien, kun hän aloitti koulun. Viime vuosina hän on edustanut HC Tallinnia, joka viime kaudella pelasi myös joitakin otteluita SM-liigan runkosarjassa.

Viitkarin tavoitteet ja odotukset tulevalle kaudelle ovat selkeät.

– Haluan antaa kaikkeni ja kehittyä niin pelaajana kuin joukkueena yhdessä seuran kanssa. Toivottavasti voitamme myös mahdollisimman monen ottelun ja palkinnon. Olen osallistunut BK:n harjoituksiin, ja lupaavalta näyttää, Viitkar sanoo.

Oscar Kihlstedtin paluu BK:n leiriin tuli selväksi jo aiemmin, samoin kuin että Rony Levén ryhtyy vahvistamaan maalia. Muihin pelaajiin, jotka myös ovat nyt valmiita pelaamaan miesten joukkueessa lukeutuvat A-juniorit Jonathan Ekman, Markus Ojala ja Jonathan Roos.

Jo entuudestaan tutut Miska Henriksson ja Alex Lignell ovat pidentäneet pelaajalisenssiään. Joukkueessa jatkavat myös Oliver Nordlund, Linus Sjöman sekä Sebastian Säkkinen, joilla kaikilla on vielä vuosi jäljellä nykyisestä sopimuksestaan.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk