Vielä kerran – Nikola Zujic palaa HIFK-paitaan jäähyväisotteluunsa

HIFK:ssa vuosina 2014-18 pelannut serbitykki Nikola Zujic lopettaa liigauransa jäähyväisotteluun lauantaina 30.10. Helsingin Urheilutalolla.

Suomessa yhteensä 6 kautta pelannut Zujic pelasi SM-Liigassa 136 ottelua, ja tykitti matseissa hurjat 635 maalia. HIFK haluaa kunnioittaa punapaidassa alkanutta liigauraa kutsumalla Nikola Zujicin pelaajaksi liigamiehistöön vielä viimeisen kerran kotiottelussaan HIFK – GrIFK lauantaina 30.10.2021.

Syksyllä 2018 Zujic siirtyi HIFK:sta ensin Hangö IK:hon ja myöhemmin samalla kaudella Grankulla IFK:hon. Kauniaisissa viime kausi 2019-20 oli pahasti loukkaantumisten vaivaama, ja Zujic joutui tekemään päätöksen liigapelien lopettamisesta. Aktiiviuran päättymisen jälkeen Zujic on asettunut Suomeen kasvaneen perheensä kanssa, ja työskentelee monipuolisena fitness-ohjaajana.

– Niko on IFK:lle rakkain ulkomailta siirtynyt pelaaja. Zujic toimi äärettömän hienolla asenteella kaikissa IFK:n tapahtumissa, ja hänestä tuli erittäin pidetty hahmo niin IFK-junioreissa kuin liigapelien katsomoissakin. Nikosta näkyi suuri kunnioitus käsipalloa kohtaan, ja hän omaksui kaikki IFK:n arvot osaksi omaa persoonaa.

– Halusimme hyvästellä Zujicin arvokkaasti jo viime syksynä, mutta silloin korona-rajoitukset estivät yleisön ottamisen suunniteltuun juhlaotteluun. Meille on suuri kunnia tarjota kilpipaita Nikon harteille vielä viimeiseen liigaotteluun, kiittelee HIFK-manageri Ville Leppänen seuran tiedotteessa.

 

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk