Kolme ottelua SM-liigaa lauantaina lokakuun päätteeksi

SM-liigan lokakuu saadaan päätökseen lauantaina 30.10. pelattavien kolmen ottelun myötä ja edessä on sen jälkeen lyhyt maajoukkuetauko.

Lauantain ehdoton huippuottelu pelataan Riihimäellä, jossa vastakkain ovat edelleen pistemenetyksittä olevat Cocks ja BK-46. Cocksilla on alla vierasottelu European Leaguessa tiistailta ja BK puolestaan pelasi SM-liigaa keskiviikkona.

– Iso haaste edessä. En usko, että vierasottelu vaikuttaa Cocksiin. Toki he ovat matkustaneet, mutta toisaalta me pelasimme ottelun päivää heitä myöhemmin, BK-luotsi Andreas Rönnberg pyörittelee Västra Nylandissa.

Cocksin ottelu GOG:n vieraana lisäksi ratkesi varsin hyvissä ajoin ja BK joutui paiskimaan töitä loppuun saakka GrIFK:ta vastaan. Etenkin hyökkäyspeliin jäi parantamisen varaa.

– Toivon että keskiviikon hyökkäyspeli toimii herätyskellona Cocks-otteluun. Meillä on kuitenkin leveä rinki, jonka myötä voimme iskeä vastahyökkäyksillä ja ylläpitää korkeaa tempoa. Siinä on meidän saumamme Cocksia vastaan, Rönnberg miettii.

Jo alkuiltapäivästä Cocksin ja BK-46:n kanssa kärkisijoista kamppaileva Dicken matkaa ÅIFK:n vieraaksi Turkuun.

Lauantain päätteeksi illan suussa kohtaavat HIFK ja GrIFK ”kamratderbyssä” Helsingin Urheilutalolla. GrIFK:lla on viime aikoina ollut hieman vaikeuksia saada jalkeille täyttä joukkuetta. BK-46:tta vastaan kokoonpanossa oli vain yhdeksän kenttäpelaajaa. Siitä huolimatta viime kauden nelonen pisti finaalijoukkueeksi povattua vastustaajansa ahtaalle.

HIFK ja GrIFK kohtasivat kauden alla pelatuissa kahdessa harjoitusturnauksessa Turussa ja Siuntiossa. Aurajoen rannoilla Grani vei ottelun 35-23 ja Sjundeån maisemissa maalein 25-20.

SM-liiga lauantaina 30.10.:
14.00 ÅIFK – Dicken
16.00 Cocks – BK-46
18.30 HIFK – GrIFK

Kaikki SM-liigan ottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk