TV- ja suoratoistolähetykset SM-liigan ylemmässä jatkosarjassa sekä pudotuspeleissä

Suomen Käsipalloliitto on sopinut JTP Management Oy:n kanssa SM-Liigan ylemmän jatkosarjan ja puolivälierien striimaamisesta kansainväliselle, urheiluun erikoistuneelle OZ.com -nettiTV -alustalle.

OZ.com -palvelua ovat Suomessa menestyksekkäästi hyödyntäneet mm. Taitoluisteluliitto ja Hiihtoliitto.

Ylemmästä jatkosarjasta esitetään OZ.comissa kuusi ottelua (yksi kultakin kierrokselta) ja puolivälieristä kolmesta viiteen ottelua, pelattavien puolivälierien määrästä riippuen. Esitettäviksi otteluiksi valitaan ennakolta kiinnostavimmat. Pronssiotteluiden mahdollisesta esittämisestä päätetään myöhemmin.

Ottelulähetykset toteutetaan broadcast-tasoisina FullHD-monikameratuotantoina, joissa on suomenkielinen selostus, hidastukset ja grafiikat.

Otteluiden katseluoikeus on maksullinen. Ylemmän loppusarjan ja puolivälierät (9-11 ottelua) käsittävän katseluoikeuden hinta tulee olemaan 29,90 euroa. Yksittäisen ottelun katseluoikeus maksaa 8,99 euroa.

Kokeilusta ei koidu kustannuksia sen enempää liigaseuroille kuin käsipalloliitollekaan.

Tuotanto -ja esitysalustakustannukset mahdollisesti ylittävä katselumaksukertymä jaetaan esitettävien otteluiden kotijoukkueiden ja JTP Management Oy:n kesken.

Esitettävien otteluiden kotijoukkueilla on mahdollisuus myydä yhteistyökumppaneilleen mainoksia ottelustriimeihin. Näin kertyvät mainostulot seura saa kokonaisuudessaan itselleen.

Kotijoukkue voi toki myös sopia vierasjoukkueen kanssa mainostilan jakamisesta.

Ottelulähetykset eivät ole geoblokattuja (ovat katseltavissa missä päin maailmaa tahansa) ja ainakin Pohjoismaissa, Venäjällä, Balkanilla ja Baltiassa saattaa olla kiinnostusta suomalaiseen huippukäsikseen.

 

VÄLIERÄT

 

– 2.5. MSM 2. välierä, VeikkausTV

– 5.5. MSM 3. välierä, VeikkausTV

– 8.5. MSM 4. välierä, VeikkausTV

– 11.5. MSM 5. välierä, VeikkausTV

 

FINAALIT

15.05. Loppuottelu 1, VeikkausTV

17.05. Loppuottelu 2, VeikkausTV

19.05. Loppuottelu 3, YLE

22.05. Loppuottelu 4, YLE

25.05. Loppuottelu 5, YLE

 

Lopulliset otteluajankohdat tulee aina tarkistaa otteluohjelmasta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk