Tursunovic ja Georgs sopimuksiin ÅIFK:n kanssa

Kokenut kroaattivahti Mirsad Tursunovic on kiinnitetty ÅIFK:n maalin suulle ensi kaudeksi. Seura on tehnyt pelaajasopimuksen myös Grankulla IFK:ta viime kaudella edustaneen Valter Georgsin kanssa.

Jatkosopimuksen allekirjoittanut 32-vuotias maalivahti Tursunovic tuli ÅIFK:n riveihin jo viime kaudella kerryttäen tililleen 15 liigapeliä. Kroatialaiskassari pelasi 15 vuoden ajan kroatialaisessa Mladi Rudarissa ennen siirtymistään Suomeen ja ÅIFK:n riveihin. Joukkueen vanhimpana pelaajana Mirsad tuo mukanaan kokemusta ja rauhallisuutta nuoren joukkueen tekemiseen niin peleissä kuin harjoituskentällä.

Kirkkonumella käsipallouransa aloittanut ja vuonna 1997 syntynyt Georgs vahvistaa ÅIFK:n takarakentajaosastoa. SM-liigapelejä nuorelle miehelle on kertynyt GrIFK:n paidassa 20 kappaletta, joissa 13 täysosumaa. Valter muuttaa Turkuun opintojensa perässä aloittaen opinnot syksyllä Åbo Akademissa.

Valter on nopeajalkainen ja pallovarma pelaaja, joka pystyy pelaamaan hyökkäyksen takaosastolla kaikilla pelipaikoilla. Ratkaisurepertuaaria löytyy monipuolisen heittovalikoiman ja läpiajojen muodossa, mutta mies on erinomainen myös pelinrytmittämisessä.

– ÅIFK:n valitseminen oli itselleni aika selkeä asia, koska joukkueessa on jo entuudestaan jonkin verran tuttuja ja olen ymmärtänyt porukassa olevan erinomainen joukkuehenki. Siirtyminen Turkuun on minulle uusi aloitus ja hyvä mahdollisuus kehittyä pelaajana. Muutto Turkuun tuli opiskelupaikan myötä. Odotan innoissani uuden joukkueen tapaamista ja toivon pystyväni auttamaan joukkuetta tulevien kausien aikana, kertoo seuran verkkosivuilla Georgs, josta on kasvamassa uusi turkulainen liigapelaaja useamman tulevan kauden ajaksi.

Nuorella ÅIFK:lla on nyt kasassa 19 pelaajasopimusta, joiden lisäksi rinkiä täydennetään omista junioreista. Neuvottelut ovat vielä käynnissä muutaman pelaajan kanssa, kun ainakin yhden vasenkätisen pelaajan etsintä on vielä käynnissä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk