Toni Aalto jatkosopimukseen Atlaksen kanssa

Toni Aalto jatkaa maalien sylkemistä myös ensi kaudella Atlaksen riveissä. Lopettamispäätöksien kanssa paininut Aalto sai uudesta Atlas Vantaa -projektista sen tarvittavan kipinän, joka takasi yhteisen taipaleen jatkumisen Atlaksen väreissä.

Aalto_Toni_Atlas1314Syksyllä 1600. maalinsa SM-liigassa paukuttanut Aalto kantaa tälläkin kaudella Atlaksen puolesta kultaisia shortseja, kun maaleja on kasassa kahta vaille 100.

– Toni Aalto on todellinen maalintekijä ja joukkuepelaaja. Hänen päätös jatkaa pelaamista oli meille ilouutinen, koska Aalto tulee olemaan tärkeä palanen ensi kauden joukkueessa, Atlas Vantaan ohjausryhmästä kerrotaan seuran verkkosivujen mukaan.

Juuri Atlas Vantaan raju panostaminen tulevaan sekä uudet muutoksen tuulet saivatkin Aallon pään kääntymään jo lähes lopettamisen partaalta vielä pelikentille. Myös valmentajat Qerimi ja Noodla sai vuolaat kehut Aallolta ja hän näkeekin näin vuoden yhteistyön jälkeen sen toimineen hienosti.

– Besim luo enemmän taktiikoita ja pelifilosofioita ja Martin jalkauttaa sen meille kentälle. Olen tykännyt kyllä tosi paljon, kommentoi Aalto.

– Eikä pahitteeksi olisi nähdä yhtä parimetristä pelaajaa samassa joukkueessa, Aalto kommentoi kysyttäessä, minkälaisia pelaajia hän toivoisi joukkueeseen liittyvän.

Aallon sopimus Atlas Vantaan kanssa on yksivuotinen.

Katso koko Toni Aallon haastattelu Atlaksen Facebook-sivuilta.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk