SolidSport näyttää kaikki SM-liigan ottelut – mahdollisuus myös kausipakettiin

SolidSportissa näkee kaikki SM-liigaottelut suorina lähetyksinä. Samalla tuetaan omaa suosikkijoukkuetta, sillä kaikista joukkueen kanavan kautta tehdyistä ostoista tilitetään joukkueelle sopimuksessa mainittu osuus.

Koko kauden paketti 79 € takaa kaikki SM-liigaottelut ensimmäisestä runkosarjan ottelusta viimeiseen loppuotteluun saakka muuttumattomaan hintaan. Kuukausikannattajuuden hinta on 9,90 €/kk. Tämä hinta on voimassa toistaiseksi. Kolmas mahdollisuus on ostaa yksittäisiä otteluita hintaan 5,90 €.

SM-liigakausipaketti 79 €

  • Sisältää kaikkien kauden 2021–22 SM-liigaotteluiden katseluoikeuden sekä muut mahdolliset joukkueen kanavalla esitetyt ottelut.

Kuukausikannattajuus 9,90 € (hinta voimassa toistaiseksi)

  • Sisältää kaikki SM-liigaottelut ostopäivästä kuukauden ajan sekä muut mahdolliset joukkueen kanavalla esitetyt ottelut tuolla ajalla.

Yksittäinen ottelu 5,90 €

  • Sisältää ostettavan SM-liigaottelun katseluoikeuden.

SM-liigan kanavalle tästä

SolidSport on Käsipalloliiton yhteistyökumppani ja jokainen Käsipalloliiton sarjoissa pelaava joukkue voi perustaa oman joukkuekanavan ja ryhtyä striimaamaan otteluita. Katso esittely täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk