Pelaamaan mielivä Victor Westerlund palaa pian BK-46:n riveihin

Loukkaantumista seuranneen pitkän tauon jälkeen BK-46:n Victor Westerlund mielii jo taikaisin pelaamaan.

Tällä hetkellä suunnitelmissa onkin paluu käsipallokentälle aivan piakkoin.

– Viime kausi jäi omalta osaltani hieman kesken, joten on selvää, että kaipaan takaisin, sanoo 28-vuotias Victor Westerlund, joka on uusinut sopimuksensa emoseuransa BK-46:n kanssa.

Polvivamma, jonka hän sai ottelussa Cocksia vastaan viime vuoden marraskuussa on leikattu ja Victor laskeskelee olevansa pelikunnossa noin kuukauden kuluttua. Myös oma elämäntilanne, eli perhe ja työ, sallii jatkopanostuksen.

– Käsipallo istuu hyvin rutiineihini ja tarjoaa sinällään hyviä taukoja etätyöskentelyyn, hän sanoo.

BK:n joukkueen tavoitteet alkavalle kaudelle ovat korkeat, kuten myös tätä edellisinä vuosina.

– Viime vuonna saimme cup-mestaruuden, mutta haluaisimme kyllä myös SM-tittelin takaisin Karjaalle. Meillä on ollut muutama hyvä peruskausi. Viimeisten tärkeiden otteluiden aikana meidän tulisi kuitenkin kyetä nousemaan vielä vahvemmin, Victor Westerlund sanoo.

Hänen mielestään tässä suhteessa asiat ovat kuitenkin lupaavalla mallilla. Joukkue on motivoitunut ja viime vuoteen verrattuna pelitarjonta on laajempi.

– Meillä on nyt useampia pelaajia, etenkin pakkipelaajia. Nykyiset tupla-asetelmat jokaisessa positiossa tekevät harjoituksista paremmat ja
paremmat harjoitukset johtavat puolestaan parempiin otteluihin. Pieni kilpailu pelipaikoista on myös hyvä asia. Nykyisellä joukkuerungolla joukkueen pitäisi suoriutua myös muutamista loukkaantumisista, jotka on aina huomioitava käsipallossa.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk