SM-liigan jatkosarjat käyntiin lauantaina

Miesten SM-liigan kauden 2017-18 runkosarjan päätöskierros pelattiin keskiviikkona ja viimeiset paikat niin ylempään kuin alempaankin jatkosarjaan varmistuivat vasta viimeisellä kierroksella.

Jatkosarjat käynnistyvät heti lauantaina 17.2. Ylempään jatkosarjaan selviytyivät runkosarjan neljä parasta ja alempaan jatkosarjaan runkosarjassa sijoille 5.-8. sijoittuneet joukkueet. Molemmat jatkosarjat pelataan kaksinkertaisina sarjoina ja runkosarjan keskinäiset ottelut lasketaan mukaan sarjataulukkoon.

Ylempään jatkosarjaan lähtee ykkösenä hallitseva mestari Cocks, jonka tiliä rasittaa vain runkosarjan päätöskierroksella Dickeniä vastaan pelattu tasapeli. Cocksilla on lähtöpisteitä 11, BK-46:lla kuusi, Dickenillä viisi ja Atlas Vantaalla kaksi.

Alempaan jatkosarjassa ykkösenä lähtee runkosarjan viides GrIFK 11 pisteellä ennen HIFK:ta (7) ja SIF:aa (6). Runkosarjan päätöskierroksella paikkansa alempaan jatkosarjaan varmistaneella ÅIFK:lla pistesarake näyttää jatkosarjan alkaessa nollaa.

Ylemmän jatkosarjan kaksi parasta jatkaa suoraan välieriin ja sijoille 3. ja 4. sijoittuneet saavat puolivälierissä vastaansa alemman jatkosarjan kaksi parasta joukkuetta.

Jatkosarjat käynnistyvät lauantaina 17.2. kolmella ottelulla. Ylemmässä jatkosarjassa pelataan yksi ottelu ja alemmassa kaksi. Jatkosarjojen otteluohjelmat täydentyvät vielä.

Ottelukohtaiset ennakot ilmestyvät SM-liigan verkkosivuille aina kutakin ottelua edeltävänä iltana.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk