ÅIFK saa GrIFK:n vieraakseen

Alemman jatkosarjan avaus Turussa nähdään lauantaina, kun ÅIFK saa vieraakseen kaimaseura GrIFK:n Kauniaisista.

Grani lähtee alempaan jatkosarjaan kärkipaikalta yhtä vaille maksimipisteillä (11). Käytännössä Grani kamppailee puolivälieräpaikoista HIFK:n, joka hengittää neljä pistettä perässä, sekä viiden pisteen päässä olevan SIF:n kanssa.

ÅIFK lähtee pitkältä takamatkalta nollilta, ja tehtävä lienee vain muiden kiusaaminen. Kiusanteko alkaa lauantaina sarjan avauskierroksella Grania vastaan.

Suosikista ei ole kuitenkaan epäselvyyttä sen enempää runkosarjan kuin keskinäisten kohtaamistenkaan perusteella. Kauden avauksessa Kauniaisissa Grani jyräsi ÅIFK:n yli maalein 42-15. Joulukuussa Turussa oli hiukan tasaisempaa, mutta Grani vei silloinkin pisteet selvästi lukemin 19-30.

Oman mausteensa otteluun tuo ÅIFK:n Andreas Nyströmin tasaluvun metsästys. Nyströmillä on matkaa komeaan 1300 SM-liigamaalin rajaan vain seitsemän osumaa. Olli Tammiselta puuttuu viisi maalia 200 SM-liigamaalista ja Granin Fredrik Forssilta puolestaan 12 maalia 400 maalista.

Ottelu Samppalinnassa alkaa lauantaina kello 14:00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk