Sjöblom ja Lehvonen lähtevät eteenpäin ÅIFK:sta pääkaupunkiseudulle

ÅIFK:n edustusjoukkueessa useamman vuoden ratkaisurooleissa pelanneet Peik Sjöblom ja Isak Lehvonen suuntaavat pääkaupunkiseudulle kesän jälkeen ja eivät ole mukana ÅIFK:n ringissä tulevalla kaudella.

Peik Sjöblom siirtyy kaudeksi 2022–2023 toiseen suomalaisseuraan, josta uusi seura tiedottaa myöhemmin. Peik on pelannut Turussa syksystä 2018 saakka ja oli päättyneellä kaudella Åbo IFK:n paras maalintekijä 112 liigamaalillaan.

Myös ÅIFK:n oma kasvatti Isak Lehvonen suuntaa opintoihin pääkaupunkiseudulle. Vain 16-vuotiaana kaudella 2016–2017 SM-liigaan noussut turkulainen on pelannut avauskaudestaan saakka IFK:n avaavana oikeana laitana. Lehvonen on maalannut tuona aikana 302 kertaa SM-liigassa ja Suomen Cupissa mustakeltaisessa paidassa.

Valmentaja Aku Kuusisto on ollut pelaajien arjessa mukana niin iltaisin seuratyössä, kuin Urheiluakatemian aamuharjoituksissa:

– ÅIFK kiittää kahta avainpelaajaansa ja toivottaa hyvää jatkoon! Sanomme kuitenkin vain näkemiin, sillä seuran ja pelaajien tiet kohtaavat vielä varmasti kentällä – ja kenties vielä joskus näemme pelaajat jälleen myös ÅIFK:n paidassa.

Kauden 2022–2023 ÅIFK:n edustusjoukkueen rakennus on käynnissä. Pelaajasopimuksista ja joukkueen rakennuksen etenemisestä tiedotetaan kevään ja kesän mittaan.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk