Sjöblom ja Lehvonen lähtevät eteenpäin ÅIFK:sta pääkaupunkiseudulle

ÅIFK:n edustusjoukkueessa useamman vuoden ratkaisurooleissa pelanneet Peik Sjöblom ja Isak Lehvonen suuntaavat pääkaupunkiseudulle kesän jälkeen ja eivät ole mukana ÅIFK:n ringissä tulevalla kaudella.

Peik Sjöblom siirtyy kaudeksi 2022–2023 toiseen suomalaisseuraan, josta uusi seura tiedottaa myöhemmin. Peik on pelannut Turussa syksystä 2018 saakka ja oli päättyneellä kaudella Åbo IFK:n paras maalintekijä 112 liigamaalillaan.

Myös ÅIFK:n oma kasvatti Isak Lehvonen suuntaa opintoihin pääkaupunkiseudulle. Vain 16-vuotiaana kaudella 2016–2017 SM-liigaan noussut turkulainen on pelannut avauskaudestaan saakka IFK:n avaavana oikeana laitana. Lehvonen on maalannut tuona aikana 302 kertaa SM-liigassa ja Suomen Cupissa mustakeltaisessa paidassa.

Valmentaja Aku Kuusisto on ollut pelaajien arjessa mukana niin iltaisin seuratyössä, kuin Urheiluakatemian aamuharjoituksissa:

– ÅIFK kiittää kahta avainpelaajaansa ja toivottaa hyvää jatkoon! Sanomme kuitenkin vain näkemiin, sillä seuran ja pelaajien tiet kohtaavat vielä varmasti kentällä – ja kenties vielä joskus näemme pelaajat jälleen myös ÅIFK:n paidassa.

Kauden 2022–2023 ÅIFK:n edustusjoukkueen rakennus on käynnissä. Pelaajasopimuksista ja joukkueen rakennuksen etenemisestä tiedotetaan kevään ja kesän mittaan.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk