Noodlalle jää hienoja muistoja Vantaalta

Atlas Vantaassa yli viisi vuotta ensin pelaajana ja sitten valmentajana vaikuttanut Martin Noodla jätti seuran päättyneen kauden jälkeen ja palasi kotiin Tallinnan Mustamäelle.

Vantaalle Noodla saapui pysyvästi joulun 2009 alla. Aivan uusiin maisemiin hän ei aikoinaan tullut muuttaessaan Länsi-Vantaalle, sillä hän oli käynyt muutaman kerran Aktia Cupissa.

– Jo silloin Länsi-Vantaa tuntui jotenkin kivalta paikalta. Välillä oli eri seurojen kavereitten kanssa juttua mahdollisesta tulosta Suomeen, ja lopulta sitten Atlaksen kanssa syntyi yhteisymmärrys. En ole päätöstä katunut, Noodla kertoo Atlas Vantaan verkkosivuilla

Niinpä Vantaan-visiitti venähti yli viisivuotiseksi.

– Raha ei totta vie ole ratkaissut, vaan se, että viihdyin täällä. Olen nauttinut, kun kaikki ihmiset ovat olleet niin ystävällisiä. Taidan vissiin tuntea valtaosan Länsi-Vantaan lapsista ja heidän vanhemmistaan.

Valmennustyön ohella (miehet ja juniorit) Noodla työskenteli ensin uimahallin valvojana ja viime vuodet uimaopettajana.

– Haluan vielä kerran kiittää kaikkia – seuran johtoa, peli- ja työkavereita ja kaikkia mahdollisia muita – joitten kanssa olen ollut tekemisissä näitten vuosien aikana, Noodla sanoi.

Lue lisää Noodlan muistoja vuosistaan Vantaalla ja myös siitä nähdäänkö hänet vielä Suomessa. Koko haastattelu Atlas Vantaan verkkosivuilla.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk