Christoffer Modig palaa Dickeniin

Dicken-kasvatti Christoffer Modig on viimeisten kolmen kauden ajan edustanut Siuntion IF:ää, ja palaa tulevaksi kaudeksi lauttasaarelais-seuraan.

Vuonna 1992 syntynyt, 197 cm pitkä ja reilut 100 kiloa painava vasen pakki tuo lisää syvyyttä lauttasaarelaisten jo laadukkaaseen puolustukseen ja tuo vaihtoehtoja hyökkäyspäässä takaheittovoimansa myötä. Modigin ura on ollut todella nousujohteinen, ja menneen kauden päätteeksi Modig oli 120 maalillaan runkosarja maalipörssin kuudes.

Päävalmentaja Björn Monnberg kommentoi siirtoa seuraavanlaisesti Dickenin verkkosivuilla.

– Chrisi tuo meille tervetulleen pelotteen kaukoheittoihin ja antaa hyökkäyspeliimme lisää vaihtoehtoja. Puolustuksessa hyödymme Chrisin koosta jolloin puolustuksemme tulee olemaan entistä vaikeammin ohitettava. Loistavaa että saamme joukkueeseemme tämän luokan vahvistuksen ja samalla oman kundin takaisin Dickeniin.

Modig kommentoi paluutaan Dickeniin itse näin.

– On hauskaa päästä huippujoukkueeseen ja sitä kautta saada lisää haasteita! Dickenillä on samat tavoitteet kuin itsellänikin, ja näen joukkueen loistavana mahdollisuutena myös henkilökohtaisen kehittymiseni suhteen. Minulla on kovat odotukset niin joukkueen kuin oman tekemiseni suhteen, ja odotan innolla päästä mukaan joukkueeseen.

Modig pelaa Dickenissä numerolla 24.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk