Nenita jatkaa seuraavat kaksi kautta Cocksissa

Cocksin tulevien kausien joukkueen rakentaminen jatkuu. Kaudelle 2014 – 2015 keltapaitojen riveihin liittynyt vasenkätinen moldavialainen Vitalie Nenita ja Cocks ovat sopineet pelaajan kahden vuoden jatkosta, sopimus
kattaa pelikaudet 2015 – 2017.

Tällä kaudella Cocksin parhaana maalintekijänä SM-liigassa 23 ottelussa 95 osumaa viimeistellyt oikea pakki oli tyytyväinen jatkon varmistuttua.

–  Olen viihtynyt Riihimäellä ja Cocksissa erittäin hyvin. Joukkue on hyvä ja sillä on korkeat tavoitteet. Tulevaisuuden suunnitelmat EHF cupiin osallistumisesta kuulostaa haastavalta ja motivoivalta tavoitteelta, tämäkin oli yksi peruste jatkolleni. Haluan auttaa joukkuetta ja seuraa nousemaan seuraavalle tasolle.

– Vitalie on päässyt paremmin ja paremmin joukkueeseen sisään mitä pidemmälle kausi on edennyt. Laadukkaita vasenkätisiä oikeita pakkeja on erittäin vaikea löytää ja mielestämme Vitalie sopii joukkueemme pelitapaan mainiosti, kommentoi joukkueen manageri Jari Viita jatkosopimusta.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk