Neljännen sijan kohtalo runkosarjan lopun avainkysymys

SM-liigan runkosarja lähestyy päätöstään. Cocksilla on pelaamatta vielä viisi ottelua, kaikilla muilla joukkueilla enää kolme tai neljä.

Kärkikolmikko Cocks, BK-46 ja Dicken ovat kaikki 24 pisteessä ja käytännössä varmistaneet paikkansa ylemmässä jatkosarjassa. Pelattavaa kaikilla toki edelleen on, sillä keskinäiset ottelut lasketaan mukaan jatkosarjan pisteisiin.

Sarjataulukon toisessa päässä HC HIK puolestaan on ulkona jatkosarjoista ja myös PIF:n tilanne näyttää hankalalta – toki mahdollisuus Atlas Vantaan tai ÅIFK:n tavoittamiseen on vielä olemassa.

Todellinen jännitysmomentti kohdistuu kuitenkin neljännen sijan ja viimeisen ylemmän jatkosarjan paikan kohtaloon. GrIFK:n ja SIF:n voitot keskiviikkona kiristivät tilanteen todella tiukalle. HIFK ja Grani ovat nyt tasapisteissä sijoilla 4. ja 5. ja SIF vaanii vain pisteen päässä kaksikosta. Siuntiolaisten osakkeita heikentää tosin se, että joukkueella on pelaamatta yksi ottelun vähemmän kuin kilpakumppaneilla.

SIF:n ohjelma ei lisäksi ole helppo, sillä vastaan tulevat vielä kärjen Dicken ja BK-46 ennen runkosarjan päätöskierroksen ottelua Atlas Vantaata vastaan.

HIFK:n ja GrIFK:n runkosarjan lopun ohjelma on miltei identtinen – eikä helppo myöskään. Kumpikin kohtaa vielä PIF:n ja Grani sen lisäksi Cocksin kahdesti, HIFK puolestaan Cocksin kertaalleen ja samoin BK-46:n kertaalleen. Pelissä saattaakin olla melkoiset panokset runkosarjan päätöskierroksella, kun kaimaseurat kohtaavat Kauniaisissa.

Kun HIFK:n ja Granin kohtaaminen syksyllä vielä päättyi tasan, ovat asetelmat todella kutkuttavat – unohtamatta SIF:aa, joka vaanii tilaisuuttaan myös.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk