Miesten Suomen Cup huipentuu viikonlopun Final4-turnaukseen

Miesten Suomen Cupin voitto kaudella 2022-23 ratkotaan perjantaina ja lauantaina Karjaalla pelattavassa Final4-turnauksessa.

Final4-turnausta isännöivä BK-46 lähtee metsästämään jo neljättä perättäistä Suomen Cupin mestaruutta. Viime kauden finaalissa BK-46 löi Cocksin, joka on myös tällä kaudella mukana kamppailemassa finaalipaikasta ja cupin voitosta.

Ensimmäisessä välierässä ÅIFK lähtee haastamaan BK-46:tta ja perjantain myöhemmässä toisessa välierässä HIFK puolestaan ottaa mittaa Cocksista. Cocks vei nimiinsä SM-liigan runkosarjan tappioitta ja BK-46 sijoittui kakkoseksi kärsittyään ainoat pistemenetykset juuri Cocksille. HIFK puolestaan sijoittui runkosarjassa neljänneksi ja ÅIFK jäi peränpitäjäksi seitsemännelle sijalle.

Kauden aiempien kohtaamisten perusteella Cocks ja BK-46 ovatkin selkeät suosikit perjantaisissa välierissä. Myös cupin historia on vahvasti kaksikon puolella. BK-46 on vienyt cupin nimiinsä ennätykselliset 14 kertaa ja Cocksillakin cup-mestaruuksia on tilillä kymmenen. HIFK on voittanut cupin neljästi, mutta edellisestä voitosta on aikaa jo 35 vuotta. ÅIFK ei puolestaan ole koskaan aiemmin pelannut cupin finaalissa.

Cupin luonteeseen kuuluvat kuitenkin yllätykset, kun pelataan kerrasta poikki ja ÅIFK sekä HIFK varmasti lähtevät yllätystä toden teolla hakemaan. Perjantain välierien voittajat kohtaavat Suomen Cupin finaalissa lauantaina.

Miesten Suomen Cupin Final4 Karjaalla:

Välierät perjantai 3.2.:
18.00 ÅIFK – BK-46
20.15 HIFK – Cocks

Finaali lauantai 4.2.:
16.00 HIFK/Cocks – ÅIFK/BK-46

Myös Suomen Cupin Final4-ottelut suorina lähetyksinä HandisTV:ssä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk