Legenda Dynamo Riihimäen maalilla jo derbyssa

Dynamo Riihimäki kohtaa omalla “kotikentällään” keskiviikkona Cocksin ja yllätysvahvistus Paavo Nelke pukee ensimmäistä kertaa Dynamon pelipaidan päälle.

Otteluun tuo lisämaustetta juuri se, että. Paavo Nelke on ollut Cocksille tuomassa Suomen mestaruuksia ja pelasi Cocksissa hienot vuodet. Tämä mies on ollut vuosien ajan SM-Liigan tai sen edeltäjän SM-sarjan todellinen väriläiskä, miehen ehdoton lempituuletus on “moottorisaha käyntiin”, tutuksi on tullut myös huuto: “ JESAAAA!!!”.

Tapassa, Virossa, syntynyt 44-vuotias Nelke on voittanut mestaruuksia kotimaassaankin ja jo kertaalleen uransa päättäneen miehen siirtyminen Dynamon riveihin on tulosta seuran väsytystaistelusta.

– Dynamo on nyt kolme vuotta yrittänyt saada minua jollain tapaa seuran toimintaan mukaan. Olin Tallinn cupissa katsomassa joukkueen pelejä, ihastuin joukkueen taistelutahtoon ja asenteeseen. Uskon, että pystyn olemaan nuorille maalivahdeille suureksi avuksi, Nelke sanoo Dynamon verkkosivuilla.

– Olen kymmenisen vuotta asunut Riihimäellä joten joukkue, jossa pelaa kotikaupungin miehet tuntui luontevalta ratkaisulta. Aiemmin työkiireeni on estänyt pelaamisen, nyt haluan antaa itselleni aikaa myös rakkaan lajin parissa. Nähdään hallilla, I am back!

Urheilutoimenjohtaja Olli Kuparinenon tyytyväinen kun sopimus on viimein selvä.

– Huh, vihdoin saatiin tämäkin asia hoidettua. Olen erittäin tyytyväinen, Paavo tuo meille rutkasti lisää kokemusta ja asennetta puolustukseen. Jo muutamissa ensimmäisissä harjoituksissa Paavo on osoittanut olevansa kelpo kunnossa, odotan jo innolla showmiehen paluuta kentille. JESAAAA!!!

Nyt Paavo on siis lilapaitojen maalilla ja sitä voi tulla katsomaan 30.9. kello 19.00 Riihimäen urheilutalolle.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk