Riihimäen derby, osa 1, keskiviikkona

SM-liiga jatkuu keskiviikkona kauden ensimmäisellä Riihimäen derbylla, kun Dynamo Riihimäki isännöi Cocksia.

Viime kaudella hyvin yleisöä vetäneet paikalliskamppailut Riihimäellä kulkivat mestari-Cocksin komennossa ja suosikkina otteluun Cocks lähtee nytkin.

Cocks kaatoi kauden avauksessa Atlas Vantaan selkein numeroin, kun taas Dynamo Riihimäen lataus joko katosi tai meni pahasti yli HIFK:n vieraana – tuloksena tappio suorastaan murskalukemin.

Cocks ammensi paitsi virettä myös itseluottamusta viikonloppuna Virosta, jossa kova vastus Põlva Serviti kaatui Baltian liigassa kahdesti niukoin numeroin. Etenkin toisessa ottelussa nousu seitsemän maalin takaa voittoon toisella jaksolla lämmitti.

– Toivottavasti nämä ottelut antavat joukkueellemme uskoa ja luottamusta siihen, että jatkossakin pystymme näissä tiukoissa peleissä nousemaan uudelleen mukaan taistelemaan voitosta, vaikka olisimmekin jo jääneet jälkeen, päävalmentaja Kaj Kekki mietti Cocksin verkkosivuilla.

Dynamo esittelee keskiviikkona myös kovan luokan vahvistuksen, kun konkarimaalivahti ja mestaruuksia sekä kotimaassaan Virossa että Suomessa voittanut Paavo Nelke on ensi kertaa joukkueen mukana.

Ottelu Riihimäen Urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk