Kroatialainen Josip Buljubašic Cocksiin ensi kaudelle

Cocksin joukkueessa tähytään haastavista ajoista huolimatta luottavaisesti tulevaan. Ensimmäinen uusi pelaajasopimus kaudelle 2021-22 on solmittu Metkovicissa Kroatiassa syntyneen Josip Buljubašicin kanssa. Sopimus on mallia 1+2 vuotta.

Buljubašic siirtyy Riihimäen Cocksiin turkkilaisesta Besiktasista. 32-vuotias Buljubašic on todellinen puolustuspelin erikoismies. Yli kaksimetrinen takamies on pelannut muun muassa seitsemän kautta EHF Champions liigassa ja yhteensä n. 150 Eurocup-peliä, joten Cocksin puolustuspeliin on tulossa rutkasti kokemusta.

– Mielenkiintoinen pelaaja, jonka tasoista puolustuspelaajaa on vaikea markkinoilta löytää. Reilut kaksi metriä pituutta ja sata kiloa painoa tuo katu-uskottavuutta muuallakin kuin nakkikioskilla, päävalmentaja Kaj Kekki toteaa osuvasti Cocksin verkkosivuilla.

Buljubašic tulee Suomeen heinäkuun puolivälissä ja hänen perheensä seuraa vuodenvaihteessa perässä.

– Olen kuullut pelkästään positiivisia asioita Suomesta, maa on kaunis ja ihmiset ystävällisiä. Tunnen osan pelaajista pelaajauran kautta.

– Toivon, että täytän paikkani joukkueessa, pelaan hyviä pelejä onnistuen tavoitteissa. Tärkeintä on, että joukkue yhdessä on kompakti ja vahva, Buljubašic kommentoi.

Tulevalla kaudella Cocksin edustusjoukkueeseen tuodaan omia junioreita yksi kentällinen eli jokaiselle pelipaikalle yksi pelaaja. Sopimusneuvotteluja käydään kevään aikana.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk