Kolme suomalaisseuraa hakee paikkaa eurocupeista

Edelleen voimassa olevat matkustusrajoitukset ja karanteenimääräykset ovat saaneet monet seurat empimään eurocupeihin osallistumista, näin myös Suomessa. Kolme suomalaisseuraa on kuitenkin vahvistanut hakunsa alkavan kauden eurocupeihin.

BK-46, Riihimäen Cocks ja HIFK hakevat kaikki paikkaa miesten European Cupista (EC). Aiemmin Challenge Cupina tunnettu kilpailu on Champions Leaguen (CL) ja European Handball Leaguen (EHL) jälkeen Euroopan kolmanneksi kovatasoisin seurajoukkuekilpailu. European Cup -paikkaan oikeutetut SIF ja Dicken eivät hae mukaan.

BK-46:lla olisi ollut oikeus osallistua European Handball Leagueen (EHL), mutta seura päätti hakea ns. downgreidausta European Cupiin. Tämä mahdollistaa esiintymisen omassa kotihallissa.

HIFK ei ole suoraan oikeutettu paikkaan European Cupissa, mutta Dickenin ja SIF:n poisjääntien vuoksi, se saanee paikan. Euroopan liitto (EHF) on myös viestittänyt, että vallitsevan koronatilanteen vuoksi ylimääräisiä paikkoja European Cupiin on jaossa.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk