Cocks aloitti valmistautumisen uuteen kauteen

Riihimäen Cocksin joukkue kokoontui ensimmäisiin harjoituksiinsa uuden päävalmentajan Boris Dvoršekin johdolla maanantaina 20. heinäkuuta.

Harjoitusten jälkeen joukkue esittäytyi myös Cocksin työntekijöille ja medialle. Mukana on toki tuttuja nimiä, mutta myös paljon uusia kasvoja. Yhtenä näistä on päävalmentaja Dvoršek, joka toki on Suomen kentiltä tuttu hänen valmennettuaan aiemmin PIF:aa.

– Olen tyytyväinen, että olen nyt täällä ja on hienoa olla takaisin Suomessa. Tämä on Cocksillekin tavallaan uusi alku – on uusi valmentaja ja uusia pelaajia. Meillä on nyt yhteinen tehtävä kehittyä tulevalla kaudella, Dvoršek sanoi.

Dvoršek korosti samalla, että joukkue on kuitenkin vain osa seuraa.

– On tärkeää, että seuralla on sielu. Koko seura ja kaikki sen toimijat ovat tärkeitä ja jokaisen pitää arvostaa toistaan. Seurassa on paljon ihmisiä, jotka omalla työllään mahdollistavat sen, että pelaajat voivat keskittyä mahdollisimman hyvin vain pelaamiseen.

Viime kausi päättyi kuin veitsellä leikaten kesken juuri ennen ratkaisupelejä. Cocks oli tiukasti taistelemassa taas kerran mestaruudesta, mutta ykkössija livahti nyt käsistä kauden keskeytyksen myötä. Tämä jätti myös nälkää pelaajille todella paljon.

– Toivon että edessä on nyt parempi kausi kuin edellinen, tiivisti jo pitkään Cocksia edustanut Davor Bazaric.

– Tavoitteena on että tällä kaudella pystymme todella lunastamaan potentiaalimme, säesti niin ikään Cocks-paidasta jo tuttu maalivahti Vitalii Shitshko.

Uusista hankinnoista serbialainen Ivan Mosic tuntee osan Cocksin pelaajista entuudestaan ja kohtasi riihimäkeläiset Mestarien liigassa pelatessaan espanjalaisessa Abanca Ademar Leonissa. Mosic kiteyttää tavoitteet alkavalle kaudelle lyhyesti.

– Lähdemme voittamaan niin paljon otteluita kuin mahdollista ja viemään niin monta mestaruutta kuin mahdollista.

Cocks kamppailee kaudella 2020-21 SM-liigan ja Suomen Cupin lisäksi menestyksestä myös EHF European Cupissa.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk