Kenneth Åstrand jatkaa Atlaksessa

Atlaksen joukkueen kokoaminen ensi kaudelle jatkuu hyvää vauhtia. Jo lähes legendaksi Myyrmäen Urheilutalon pukukoppi numero viidessä noussut Kenneth ”Snurre” Åstrand jatkaa Atlaksessa.

Kahden vuoden jatkospimuksen Atlas Vantaan kanssa solminut Åstrand tunnetaan vähintäänkin oudosta huumorintajusta, mutta myös kentällä taistelustaan sekä tuuletuksistaan.

– Snurre tuo loistavaa joukkuepelaamista sekä taistelutahtoa ja nuoresta iästä huolimatta kokemusta Atlas Vantaan joukkueeseen. Loistava ihminen ja tärkeä palanen koko joukkueen hyvinvoinnin kannalta, todetaan jatkosopimusta Atlas Vantaan ohjausryhmästä seuran verkkosivuilla.

Puolen vuoden tauon jälkeen kentälle hypännyt Åstrand pitää Atlas Vantaan kuviota mielenkiintoisena.

– Olin mukana, kun kotikylän Kundit projekti aloitettiin ja sieltä, kun jäi yksi tavoite saavuttamatta (Suomen Mestaruus), niin odotan todella mielenkiinnolla tätä, Snurre kommentoi.

Valmennus saa myös tunnustusta Åstrandilta,

– Besim on loistava taktinen valmentaja ja Martin pitää meille kuntoo yllä. Erittäin hyvät valmentajat.

Atlas Vantaan viedessä tulevan kauden kotiottelut Energia Areenalle saa sekin Snurrelta kehuja.

– Se tuntuu todella hyvältä. Vaikka siellä ei ole katsomot ollut kuin kerran lähes täynnä, mutta on se ihan erilaista siellä pelata. Siellä me voitettiin muun muassa HC West, kommentoi Åstrand.

Snurre lähettää myös terveisiä faneille, mutta mitä? Koko Snurre Åstrandin haastattelun voit katsoa Atlaksen Facebookista.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk