Kankaanpää GrIFK-paitaan, Paavola vahvistamaan valmennusta

Helatorstaina julkaistun Robin Granlundin sopimuksen ohella toinen uusi kasvo GrIFK:n ensi kauden liigajoukkueessa on ÅIFK:sta siirtyvä Kalle Kankaanpää.

19-vuotias 191-senttinen sentteri tulee paikkaamaan ulkomaille siirtyvän ruotsalaisen Anton Karlssonin jättämää aukkoa.

12 nuorten maaottelua pelannut Kankaanpää saapuu pääkaupunkiseudulle opintojen perässä. Mies sai ÅIFK:ssa pelaavilta ex-granilaisilta joukkuetovereiltaan hyvän kuvan seuran toiminnasta, mikä osaltaan helpotti seuravalinnassa.

– Viime kausi meni vähän muissa merkeissä kun suoritin varusmiespalvelusta. Toivon, että Kauniaisissa saisi lisää kokemusta liigapeleistä. Tavoitteena olisi ensi kaudella parantaa omaa peliä, löytää oma paikka joukkueesta sekä saada peliminuutteja liigassa.

Myös valmennuskaartiin on ensi kaudeksi tulossa vahvistusta kun GrIFK:ssa pitkään junioripuolella vaikuttanut Anton Paavola liittyy joukkueen fysiikkavalmentajaksi. Päävalmentaja Mikael Källman on äärimmäisen iloinen saadessaan tiimiinsä osaavan tekijän.

– Fysiikkapuoli on tärkeä osa-alue käsipallossa ja kaikki Antonin juniorijoukkueet ovat kehittyneet todella hyvin. Anton osaa asiansa, tietää mitä haluaa ja osaa sekä vaatia että motivoida. Laatukaveri, jonka ohjauksessa asiat tehdään aina kunnolla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk