Källmanin Atlas Vantaa saa tulikasteensa viikonloppuna

Atlas Vantaan uusi valmennuskaksikko Mikael Källman – Ken Sirenius pääsee viikonloppuna testaamaan ensimmäisen kerran kesäharjoitusten tuloksia Karjaalla pelattavassa Lärkkulla Cupissa.

Luvassa onkin kova vastus heti kättelyssä, kun lauantaina (22.8.) klo 10 vastaan tulee Ruotsin pääsarjajoukkue IFK Tumba ja iltapäivällä klo 14.30 Viron kärkijoukkue Serviti Põlva. Sunnuntain vastustajat ovat Ruotsin divisioonajoukkue Brännans IF klo 12.30 ja päätteeksi tuttu kotimainen kilpakumppani West klo 17.

Källman ei ymmärrettävästikään odota joukkueelta ihmeitä.

– Kesä on mennyt Kenin johdolla lähinnä fysiikkapuolella, peruskuntoa ja voimaa. Vasta viime aikoina olemme päässeet pelaamaan ja käymään jonkin verran läpi taktisia asioita, Källman sanoi vantaalaisseuran verkkosivuilla.

– Ei peli vielä voi olla valmista. Kivaa kuitenkin, että nyt päästään pelaamaan. Sitä odottavat niin pelaajat kuin valmentajatkin. Varsinkin Põlva-ottelu näyttää, missä mennään.

Yksi Källmanin tärkeimmistä testauskohteista on pelinrakentajan paikka, kun sen ykköshaltija Anthony Hellakoski on polvileikkauksen jäljiltä sivussa ensi vuoden puolelle. Källman kaavailee paikalle lähinnä Erkka Näntöä ja Milos Maksimovicia.

– Erkka on ollut minulle iloinen yllätys harjoituksissa. Yksi ehdokkaista on myös Nikko Kinos, mutta hän pääsee täysillä mukaan vasta kauden edetessä, Källman sanoi.

Karjaan turnauksen jälkeen seuraavana viikonloppuna on edessä matka Viroon Põlvan turnaukseen.

Lisäksi kaavailuissa on vielä kotiottelu virolaista Kehraa vastaan 13. syyskuuta, ennen kuin liigakausi pyörähtää käyntiin 19. syyskuuta kovimmalla mahdollisella vastuksella, mestari Cocksin kohtaamisella Riihimäellä.

Kotikauden Atlas Vantaa avaa kohtaamalla ÅIFK:n Energia Areenassa lauantaina 26. syyskuuta klo 15.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk