Kekki: ”Valmistautumiskautemme tärkeimmät pelit”

Cocks osallistuu viikonloppuna Lovats Handball Cupiin Sveitsissä, jossa vastaan asettuu aiempia harjoitusvastustajia huomattavasti kovempia joukkueita.

Cocksin päävalmentaja Kai Kekin odotukset viikonlopulle ovat korkealla.

– Kyseessä ovat valmistautumisjaksomme tärkeimmät pelit. Kaikki vastassa olevat joukkueet ovat hyvää eurooppalaista tasoa, pois lukien isäntäjoukkue Yverdon. Chekhovin Medvedi ja alkulohkossamme pelaava Besiktas ovat Champions Liigan lohkovaiheen joukkueita.

– Viime vuonna sekä järjestäjien että varmasti omaksikin yllätykseksemme emme hävinneet kuin turnauksen finaalin ja senkin vasta rankkarikisan jälkeen, Kekki muistelee Cocksin verkkosivuilla.

Lovats Handball Cupiin osallistuu myös tuleva EHF Cup – vastustaja TSV St. Otmar St. Gallen. Miten tarkasti aiotte seurata heidän otteitaan?

– Niin tarkasti kuin pystymme. Kaikki heidän neljä peliä videoimme muistiinpanoineen. Ja jos heidät kohtaamme, pelaamme senkin pelin täysillä mitään säästämättä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk