Jatkuuko Cocksin yliote Dickenistä – "ei mitään ilmaiseksi"

Suomen Cup huipentuu viikonloppuna pelattavaan Final Fouriin. Hallitsevalla mestarilla Cocksilla lienee pieni henkinen yliote lauantaisesta välierävastustajastaan Dickenistä. Seurat kohtasivat viime kaudella peräti seitsemän kertaa ja Cocks voitti otteluista jokaisen.

Nyt joukkueet kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

– Ei se (viime kauden tilasto) ole meille negatiivinen asia. Olemme vielä vahvistuneet viime kaudesta, Cocksin valmentaja Kaj Kekki sanoo.

– Tässä on kaksi joukkuetta jotka haluavat menestyä eivätkä anna mitään ilmaiseksi. Se on kuitenkin peli muiden joukossa. Me etenemme vain peli kerrallaan.

Joukkueet ovat hävinneet tällä kaudella vain kertaalleen. Seitsemästä ottelusta kumpikin on voittanut kuusi. Kekki viittaa kintaalla vihjailuille, että lauantain välierässä ratkottaisiin käytännössä jo cupin mestari.

– Cup on cup ja finaali on sunnuntaina. Silloin selviää kilpailun voittaja.

– Meillä on hyvät mahdollisuudet. Olemme pelanneet hyvin ilman (Kristo) Järveä koko syksyn ja joukkue on hitsautunut yhteen.

Järve ja Kristian Jansson ovat olleet sivussa jo pitkään, mutta muidenkin kohdalla Kekki joutuu vielä jännittämään.

– Tällä hetkellä mietityttää, ketkä ovat kunnossa. Usean pelaajan pelaaminen on epävarmaa, hän suostuu sanomaan.

Cocks pelasi viime viikonloppuna kaksi ottelua ja keskiviikkona yhden. Se pelaa SM-liigan lisäksi Baltian liigaa. Otteluruuhkasta huolimatta pytyn nostaminen viime kauden tapaan kiinnostaa.

– Cup on meille tärkeä turnaus ja pelaajat ovat nälkäisiä, valmentaja vakuuttaa.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk