Helsinki

Dickenin Monnberg: ”Cocks Suomen kovin vastus”

Dicken ja Cocks kohtaavat toisensa Suomen cupin välierässä lauantaina. Dicken-valmentaja Björn Monnberg pitää vielä korttinsa piilossa.

Cupin Final4 lähestyy ja sen huomaa valmentajien valmistautumisessa. Loukkaantumisista ei hiiskuta ja muutenkin valttikorttien paljastaminen jätetään kentälle.

– Joukkueessa on odottava tunnelma. Vastassa on selkeästi Suomen kovin joukkue, jossa vilisee kovia pelimiehiä, Dickenin valmentaja Björn Monnberg sanoo.

Molempien joukkueiden valmentajat ovat vaitonaisia sairaslistansa pituudesta ja sen nimistä tässä vaiheessa. Cupin voitto finaaliviikonloppuna on ainoa tavoite. Moni on miettinyt, että voitto lauantain välierässä tietäisi Cocksille tai Dickenille paraatimarssia mestariksi.

– En tuollaisista puheista välitä tai niille haaskaa ajatuksia. Lauantain ottelun voittaja pelaa sunnuntaina finaalissa. Me haluamme voittaa cupin, Monnberg sanoo.

Final4 pelataan Pirkkolan hallissa, joka on samalla myös Dickenin kotikenttä.

– Se on tuttu halli meille ja siinä mielessä sopiva. Yleisö kuitenkin lopulta ratkaisee kenellä se kotietu on. Meillä on kyllä käynyt tällä kaudella väkeä peleissä ihan hyvin.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk