Jan Stolt Atlas Vantaan maalivahtivalmentajaksi

Jan Stolt tekee paluun Vantaalle muutaman vuoden tauon jälkeen ja liittyy Atlas Vantaan valmennustiimiin maalivahtivalmentajana. Stolt pelasi itse pitkän ja menestyksekkään uran maalivahtina, joista viimeiset vuodet juuri Vantaalla.

Sittemmin Stolt on toiminut maalivahtivalmentajana Porvoon Akilleksessa sekä nyt Atlas Vantaan ohessa maalivahtivalmennus jatkuu P98-maajoukkueen parissa.

– Olemme maajoukkueen kanssa käyttäneet maalivahtivalmennuksessa paljon videota ja sen aion tuoda nyt myös Atlas Vantaan maalivahtivalmennukseen mukaan. Muuten harjoituksien ja valmennuksen lisäksi aion toimia rutinoituneille maalivahdeille ajatus seinänä sekä henkisenä tukena. Meillä on hyvä kolmikko kasassa, joten olen innoissani tulevasta pestistä, toteaa Jan Stolt.

Stoltin pestaaminen on Atlakselta selkeä panostus tulevalle kaudelle.

– Olemme pitkään kaavailleet, että joukkueemme tarvitsee maalivahtivalmentajan. Heitä ei vain Suomessa montaa ole, joten olemme tyytyväisiä, että saimme Jan Stoltin mukaan valmennustiimiin.

– Stolt pystyy varmasti kehittämään nuoria maalivahtilupauksiamme sekä antamaan oman tukensa myös Laitiselle sekä Christoulle. Videon hyödyntäminen harjoittelussa on lisäksi mielenkiintoista, joten uskon, että maalivahtimme tulevat pelaamaan tulevalla kaudella vieläkin korkeammalla tasolla kuin ennen, Atlas Vantaan General Manager Mika Laaksonen kertoo.

Jan Stoltin sopimus on yksivuotinen.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk