HC West vahvistuu ÅIFK-kaksikolla

HC West saa lisää leveyttä ryhmäänsä kun ÅIFK:n Topias Laine ja Paavo Brummer siirtyvät HC Westin riveihin. Kauden 2016-17 loppuun kestävän sopimuksen tehneiden pelaajien ensiesiintyminen uuden seuran riveissä tapahtuu tammikuussa 2016.

Miesten maajoukkueessakin jo debytoineen Laineen ja nuorten P96-maajoukkueen kapteenin Brummerin seuranvaihdon taustalla on tuleva asepalvelus, jota suorittamaan nuoret miehet tulevat hakemaan Santahaminan urheilujoukkoihin. Muutto pääkaupunkiseudulle aikaistui hieman aiotusta kun molemmille järjestyi asunto Kauniaisista.

Käsipalloliigan maalipörssiä johtava, yhdeksässä ottelussa 74 maalia heittänyt Laine ja ÅIFK:n puolustuksen lukkona toiminut Brummer ovat olleet erittäin suuressa roolissa ÅIFK:ssa. HC Westissä kilpailu pelipaikoista tulee olemaan kovempaa laajemman pelaajamateriaalin takia. Miehet tiedostavat tämän ja näkevät sen myös positiivisena motivaationlähteenä.

Siirto on myös tulevaisuuden suunnitelmien kannalta suotuisa.

– HC West tuntui hyvältä vaihtoehdolta ja oikealta ponnahduslaudalta matkalla ulkomaille, Topias Laine kommentoi Westin tiedotteessa.

Westin valmentaja Mikko Koskue tuntee turkulaiskaksikon hyvin valmennettuaan molempia lähes neljä vuotta nuorten maajoukkueessa.

– Kunnianhimoisia poikia, joilla tähtäin on korkealla ja he ovat valmiita tekemään sen eteen myös paljon töitä. Elävät ja hengittävät käsipalloa 24/7. Uskon että vievät meitä eteenpäin niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Valmentaja, joukkue ja seura ovat iloisia ja ylpeitä että pojat valitsivat seuraavaksi askeleekseen Westin, vaikka ottajia olisi varmasti ollut pääkaupunkiseudulla paljon muitakin.

West matkustaa ÅIFK:n vieraaksi SM-liigan runkosarjan vuoden viimeiseen otteluun sunnuntaina 13.12. SM-liiga jatkuu Joulu- ja maaottelutauon jälkeen keskiviikkona 20.1.16, jolloin Westin vastustajaksi Luolaan saapuu Dicken.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk