Riihimäen derby, osa 2, keskiviikkona

Keskiviikkona nähdään jälleen molemmat riihimäkeläiset käsipallon SM-liigajoukkueet Cocks ja Dynamo samaan aikaan Urheilutalon peliareenalla.

Kotijoukkueena toimii tällä kertaa sarjajohtaja Cocks ja vierasjoukkueen osaa esittää jumbojoukkue Dynamo. Lähtökohdat otteluun ovat tälläkin kertaa hyvin selvät. Cocks on vienyt kaikki historian tähänastiset kohtaamiset nimiinsä vähintään kymmenen maalin erolla, eikä mikään viittaa siihen, että asiaan tulisi nytkään muutosta.

Cocks on yhtä HIFK:n kanssa pelattua kotitasapeliä lukuun ottamatta voittanut kaikki kauden liigapelinsä ja se johtaa sarjaa yhden pisteen erolla perässä vaanivaan Dickeniin. Viime viikon vierasottelut Atlas Vantaata ja HC Westiä vastaan vaativat joukkueelta täyden iltapuhteen, mutta lopputuloksena oli kuitenkin kaksi puhdasta voittoa ja neljä arvokasta sarjapistettä.

Dynamo puolestaan koki karvaan tappion lauantaina, kun se ei kotikentällä pystynyt alkuunkaan haastamaan ÅIFK:ta taistelussa tärkeistä häntäpään pisteistä, vaan sai selkäänsä selvin luvuin 21-34. Edellisotteluissa nähdyt lupaavat otteet loistivat poissaolollaan.

– Åbo oli loistavasti valmistautunut, me ei. Ilmeisesti valmentaja, eli minä, olin epäonnistunut joukkueen valmistamisessa. Ei tästä nyt ollut mitään merkkejä niistä kahdesta edellisestä hyvästä pelistä, Dynamon päävalmentaja Pekka Lappalainen tunnusti seuran verkkosivuilla.

Cocks koki lauantaina Kauniaisissa pahan takaiskun, kun Teemu Tamminen putosi voimalla selälleen kentän pintaan ja vietiin ambulanssilla sairaalahoitoon. Tärskyn seurauksena Tamminen joutuu olemaan sivussa pelikentiltä arviolta 1-2 viikkoa, eikä häntä siis tulla keskiviikkona kentällä näkemään. Toiveissa olisi, että maalitykki olisi jälleen pelikunnossa Suomen Cupin FinalFour –viikonloppuna.

Keskiviikon ottelu Riihimäen urheilutalolla alkaa kello 18.30.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk