HC West ja Cocks iskevät yhteen cupin iltaottelussa

Miesten Suomen Cupissa on keskiviikkoiltana ohjelmassa yksi ottelu, kun HC West ja Cocks taistelevat paikasta kahdeksan parhaan joukossa.

West ja Cocks ovat ehtineet kohdata toisensa jo kertaalleen kuluvan syksyn aikana SM-liigassa ja tuon ottelun perusteella Cocks lähtee selvänä ennakkosuosikkina myös cup-kohtaamiseen. Selkeästä kotivoitosta huolimatta ei lepsuiluun keskiviikkona ole joukkueella varaa.

West antoi varoituksen iskukyvystään lauantaina voittamalla ÅIFK:n reilulla erolla lukemin 34-21, eikä se Riihimäen vierailua lukuun ottamatta ole hävinnyt vielä kertaakaan SM-liigassa. Kello 21.00 alkava ottelu maan alla ei myöskään ole vierasjoukkueelle koskaan erityisen otollinen ajankohta. Cocks-leirissä lähdetään kuitenkin luottavaisin mielin hakemaan jatkopaikkaa.

– Joukkueen terveystilanne on hyvä ja homma rokkaa. Keskiviikkona mennään Cupissa jatkoon, mikään muu ei kelpaa, Cocksin valmentaja Jaakko Horelli tiivistää riihimäkeläisten verkkosivuilla.

Keskiviikkoiltana Kauniaisten Luolassa on tarjolla hieno käsipalloilta, sillä ensin kohtaavat naisten SM-sarjan ottelussa GrIFK ja ÅIFK kello 19.00. Westin ja Cocksin kohtaaminen vihelletään käyntiin siis kello 21.00.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk