Dicken jyräsi jatkoon Suomen Cupissa

Dicken suorastaan juoksi SIF:n yli tiistain Suomen Cupin ottelussa ja jatkaa näin ollen kahdeksan parhaan joukkoon.

Jo ottelun alussa oli havaittavissa että pelataan suurimaalista peliä, kun 10 minuutin pelin jälkeen taululla paistoi lukemat 9-5. Varsinkin Mikael Mäkelän torjunnat ja nopeat pelinavaukset joko Joacim Bromanille kärkeen tai puolinopeat toimivat todella hyvin koko ottelun ajan. Noin 20 minuutin pelin jälkeen Joacim Broman (7 maalia) kiitti omasta puolestaan ja antoi Thomas Hollfastille vasemman laitansa. Puoliaikaa vietettiin ottelun jo käytännössä ratkettua lukemissa 23-12.

Tahti ei laantunut toisellakaan jaksolla, kun Thomas Hollfast kiitti vastuusta ja pyöritti SIF:n maalivahtia Mika Malassua mielin määrin, tehden peräti 12 maalia. Myös Christoffer Modig (6 maalia) ja Valdar Noodla (7) pelasivat lähes hurmoksessa. Puolustus toimi ajoittain loistavasti, ja oikeastaan repeili ainoastaan pelin loppupuolella, kun lauttasaarelaiset eivät enää löytäneet suurinta taistelutahtoaan. Nicolas Ljunglin, joka debytoi miesten joukkueessa tiistaina, käytti näytönpaikkansa hyvin ja teki samalla uransa kaksi ensimmäistä maalia, Ottelun loppunumerot kirjattiin muotoon 44-23. SIF:n paras pelaaja oli Taavi Tibar kuudella maalillaan, myös laiturit Albert Rehnberg ja Christopher Rönnberg olivat ajoittain pelipäällä.

Dicken – SIF 44-23 (23-12)

Yleisöä: 106

Erotuomarit: Miro Korja & Annika Laaksonen

Maalintekijät:
Dicken: Thomas Hollfast 12, Joacim Broman 7, Valdar Noodla 7, Christoffer Modig 6, Benny Broman 5, Antona Rémy 2, Nicolas Ljunglin 2, Teemu Hertola 2, Jukka Kamula 1
SIF: Taavi Tibar 6, Christopher Rönnberg 4, Albert Rehnberg 4, Theo Westerlund 4, Elias Nyman 2, Patrik Grönberg 1, Gustav Svanbäck 1, Albin Järvinen 1

Varoitukset:
Dicken: Christoffer Modig, Jukka Kamula
SIF: Vincent Voutilainen, Elias Nyman, Theo Westerlund

Ulosajot:
Dicken: Christoffer Modig, Mikael Usvalahti
SIF: Theo Westerlund, Taavi Tibar

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk