EHF siirsi European Cupin avauskierroksia myöhempään syksyyn

Euroopan Käsipalloliitto EHF on päättänyt siirtää EHF European Cupin kaksi ensimmäistä kierrosta pelattavaksi kuukautta alkuperäistä myöhempään ajankohtaan.

EHF:n mukaan useilla seuroilla olisi koronapandemian takia edelleen vaikea pelata kansainvälisiä otteluita jo lähiviikkojen aikana. Seurojen ja kansallisten liittojen kanssa käytyjen keskusteluiden jälkeen päätetyn siirron tarkoituksena on antaa kaikille osapuolille enemmän aikaa valmistautua European Cupin otteluihin.

Ensimmäistä kierrosta cupissa ei pelata lainkaan ja toinen kierros siirtyy lokakuulta marraskuun 14./15. ja 21./22. päiville sekä kolmas kierros marraskuulta joulukuun 12./13. ja 19./20. päivälle. Toisen kierroksen otteluparit arvontaan 1. syyskuuta.

Suomalaisseuroista EHF European Cupissa ovat mukana BK-46, Cocks ja HIFK. Lisäksi SM-liigassa runkosarjan pelaava virolainen HC Tallinn on mukana cupissa.

Ottelupäivien siirto vaikuttaa näin ollen myös miesten SM-liigan ohjelmaan ja tarkennuksista SM-liigan ottelupäiviin neuvotellaan yhdessä seurojen kanssa.

EHF:n uutiseen: https://www.eurohandball.com/en/news/en/two-rounds-of-the-ehf-european-cup-postponed/

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk