Dickenissä päävalmentajavaihdos ensi kaudelle – Sirenius seuraa Monnbergia

Dickenin naisten ja miesten edustusjoukkueiden valmentajat vaihtuvat kauden päätyttyä. Kolme ja puoli kautta naisten joukkuetta menestyksekkäästi luotsannut Ken Sirenius siirtyy kauden jälkeen Dickenin miesten päävalmentajaksi. Naisten uusi valmentaja on Dickenin oma kasvatti Thomas Lindström.

Peräti 12 kautta miesten edustusjoukkuetta valmentanut Björn Monnberg siirtyy sivuun valmentamisesta.

– Koen että tarvitsen hetken aikaa palautuakseni tästä pitkästä rupeamasta. 12 kautta on pitkä aika mihin tahansa työhön, etenkin päävalmentajana toimimisessa. Koen että nyt on oikea hetki siirtyä sivuun. Haluan kiittää pelaajia kovasta sitoutumisesta yhteisiin projekteihin vuosien varrella, ja haluan myös kiittää Dickeniä systemaattisesta ja päämäärätietoisesta toiminnasta, jossa seuran arvot ja toiminta ovat olleet merkittävässä roolissa kaikessa tekemisessä.

Miesten uusi luotsi Sirenius on innoissaan uudesta haasteesta.

– Tämän kauden jälkeen tulee täyteen 3,5 vuotta naisten joukkueen kanssa ja koen että olemme ottaneet monta askelta eteenpäin joukkueena. Hieno kokemus ja matka, josta en vaihtaisi päivääkään pois. Samalla olen todella iloinen, että saan mahdollisuuden uuden haasteen parissa.

– Björn Monnberg on tehnyt miesten joukkueen kanssa monet vuodet hyvää työtä ja on kunnia saada mahdollisuus sen työn jatkamiseen! Valmentajana pyrin koko ajan kehittämään omaa osaamistani ja uskon että tämä projekti antaa minulle paljon, samalla tulen myös antamaan kaikkeni joukkueelle.

Miesten General Manager Daniel Rémyllä on pitkä yhteinen taival Monnbergin kanssa.

– On ollut suuri kunnia ja etuoikeus toimia Björnin apuna kaikkina kymmenenä kautena, kun itse olen ollut edustusjoukkueen mukana. Pelaajien halu sitoutua on ollut poikkeuksellista tänä aikana. Samalla haluan toivottaa Kenin tervetulleeksi uuteen projektiimme. Uskon
että uuden luotsin johdolla joukkueemme jatkaa sillä menestyksen polulla, jonka Björn on kovalla työllä raivannut, ja nostanut Dickenin miesten käsipallon sen ansaitsemalleen paikalle Suomen käsipallon huipulle.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk