Dickenillä tiukka paikka Challenge Cupissa lauantaina

Dickenillä on jatkoon meno EHF Challenge Cupissa todella kovan työn takana lauantaisessa kotiottelussaan Drammen HK:ta vastaan.

Viimelauantainen 24-32 -vierastappio Norjassa merkitsee käytännössä sitä, että lauttasaarelaisten on voitettava kotipelinsä vähintään kahdeksalla maalilla, eikä sekään ei välttämättä riitä, mikäli Drammen tekee yli 24 maalia.

Fakta on kuitenkin se, että käsipallossa vierasottelun ja kotiottelun välinen ero on melko suuri, ja että Dicken pelasi viime viikonloppuna yhden kauden heikoimmista peleistään.

Lauttasaarelaisilla on siis vain voitettavaa lauantain pelissä, ja jatkopaikkaa lähdetään tavoittelemaan tosissaan. Puolustus nousee avainasemaan, kun Drammenin huippupelaajat Espen Lie Hansen ja Joakim André Hykkerud on pidettävä aisoissa. Myös hyökkäyspelissä riittää parannettavaa, viime viikolla nähtiin turhan paljon teknisiä virheitä ja liian paljon suoraan maalivahtia kohti lähteneitä heittoja.

Ottelu Pirkkolassa alkaa lauantaina kello 15.00 ja on nähtävissä myös maksullisena streamina osoitteessa: https://solidsport.com/dickenmiehet

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk