Helsinki

Dicken nosti Cup-kannun 17 vuoden tauon jälkeen

Miesten Suomen Cupin loppuottelu oli hyvää ja viihdyttävää käsipalloa, kun Dicken kruunattiin cup-mestariksi. Finaalivastustaja Atlas tarjosi  hyvän vastuksen Dickenille ja ennakkosuosikki Dicken sai tehdä täyden päivätyön voittonsa eteen. Loppunumeroiksi kirjattiin 32-28 puoliaikatilanteen oltua 14-13.

Dickenin avainpelaajina kunnostautuivat luotettavasti torjunut maalivahti Patrik Roslander sekä läpi ottelun rajusti töitä tejhneet takapelaajat Benny Broman ja Valdar Noodla. Myös tuulennopea Anton Rémy onnistui mainiosti oikealta laidaltaan. Tyytyväinen päävalmentaja Thomas Lindström kommentoi ottelun päätyttyä:

– Atlas tuli todella hyvällä asenteella otteluun, mutta pelasimme hieman paremmin kun he, kuten numerot osoittavat. Valdar Noodla oli taistelun ruumillistuma jälleen ja Benny Broman nosti tasoaan koko ajan. Hienoa voittaa Cup 17 vuoden tauon jälkeen. Syksyn päätavoite saavutettu.

Atlaksen päävalmentaja Martin Noodla oli tappiosta huolimatta tyytyväinen joukkueen esitykseen.

– Taisteluilme oli hyvä ja yritimme loppun asti voittaa Cup-kannun Atlakselle 21 vuoden tauon jälkeen. Dickenin kokemus ratkaisi heille tämän voiton. Vaikean syksyn jälkeen olemme oikeilla jäljillä ja kevääseen on vielä pitkä matka. Onnittelut Dickenille Cup-mestaruudesta.

Dicken – Atlas 32-28 (14-13)

Maalintekijät:
Dicken: Benny Broman 9, Timmy Thor 9, Valdar Noodla 6, Joacim Broman 4, Anton Rémy 4
Atlas: Erkka Näntö 9, Toni Aalto 4, Tuomas Witikka 3, Heikki Laitinen 3, Ken Sirenius 3, Marius Lepp 3, Klaus Sarin 1,Jyri Lujanen 1, Viljami Kuntsi 1

Katso kok oottelu

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk


 

LähiTapiola Veikkaus Turvakolmio Group Hummel Kisakallio Molten Kingi