Dicken ja Cocks ratkovat cupin toisen finaalipaikan

Keskiviikkona Pirkkolassa pelataan Suomen Cupin välierä Dickenin ja Cocksin välillä. Haussa on finaalivastustaja HIFK:lle.

Cocks on viime vuodet vienyt cup-voittoja lähes samalla rytmillä kuin Suomen Mestaruuksiakin, ja on jälleen suosikki voittamaan jo viidennen Cupin putkeen. Dicken on edellinen ”ei-cocksilainen” cup-voittaja vuodelta 2013.

Moni varmasti muistaa viime kevään dramaattiset finaalit, jossa Dicken tosissaan laittoi kapuloita riihimäkeläisten rattaisiin, mutta lopulta taistelua ei palkittu vaan tyytyminen oli jälleen kerran kakkossijaan. Joukkueiden tämän kauden ainoa kohtaaminen tosin meni lauttasaarelaisten nimiin, kun Riihimäeltä tuotiin kaksi sarjapistettä kotiin Pirkkolaan 23-28 lukemin.

Vaikka ¨el Romanticon¨ herruus on tällä hetkellä Lauttasaaressa, lähtee Mestareiden liigaa tahkoava Cocks ennakkosuosikkina keskiviikon otteluun. Nico Rönnberg ja Teemu Tamminen ovat luonnollisesti joukkueen suurimmat syömähampaat yhdessä todella isokokoisen puolustuksen ja huippumaalivahtien kanssa.

HIFK varmisti viime viikolla oman finaalipaikkansa voittamalla SIF:n lukemin 38-34.

Keskiviikon ottelun voittaja isännöi Suomen Cupin finaalia joulukuun 1. päivänä.

Ottelu alkaa Pirkkolassa kello 19.15. Kamppailua voi seurata suorana lähetyksenä HBL.fi-palvelun kautta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk