Tiukka Västnylandsderby keskiviikkona

Katseet SM-liigassa kohdistuvat keskiviikkona Karjaalle, jossa BK-46 ja SIF iskevät yhteen perinteisessä derbyssa ensi kertaa tällä kaudella.

Alkukausi on kummaltakin sujunut positiivisesti. BK-46 on koonnut kuudesta ottelusta kymmenen pistettä ja SIF puolestaan kahdeksan. Molemmat joukkueet ovat näin tiukasti kiinni taistelussa paikasta neljän parhaan joukossa.

Siuntiolaiset taipuivat viikko sitten HIFK:lle tiukassa cupin välieräottelussa, mutta kuittasivat tappionsa perjantaina kaatamalla ÅIFK:n suhteellisen selkeästi liigaottelussa.

– Oli tietysti hyvä, että voitimme perjantaina ja sen myötä itseluottamuksemme kasvoi ennen keskiviikon ottelua. Vastus tulee kuitenkin olemaan kovempaa tasoa, SIF-luotsi Teddy Nordling kuvaili Västra Nylandille.

Myös BK-46 oli voitokas perjantaina, kun pisteet irtosivat matkaan PIF:n vieraana selkein numeroin, vaikka ihan parhaimmillaan karjaalaisten pelaaminen ei ollutkaan.

– Meillä on muutamiakin huolia loukkaantumisten kanssa juuri nyt, kun kaksi vasenta laituria ja keskitakamies puuttuvat. Meillä on kuitenkin tärkeämpi ottelu keskiviikkona, siksi päätin käyttää paljon vaihtopenkkiä perjantaina, totesi BK:n päävalmentaja Mikael Källman.

Ottelu Karjaalla alkaa keskiviikkona kello 19.00 ja sitä voi myös seurata suorana lähetyksenä VeikkausTV:stä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk