Cocksin EHF Cup –taival alkaa lauantaina Espanjassa

EHF Cupin lohkovaihe starttaa käyntiin Cocksin osalta lauantaina Espanjan Pamplonassa Helvetia Anaitasunan vieraana.

Viikkoa myöhemmin on vuorossa ensimmäinen kotiottelu D-lohkon suurinta ennakkosuosikkia MT Melsungenia vastaan. Lohkon täydentää portugalilainen S.L. Benfica, joka aloittaa taipaleensa lauantaina Melsungenin vieraana Saksassa.

Espanjaan matkustava Cocks-miehistö on liikkeellä varsin hyvällä terveystilanteella. Ainoa poissaolija on jatkuvasti uusista ongelmista kärsivä Andrei Kaliarovich. Yury Lukyanchuk teki sen sijaan keskiviikkona paluun Cocksin kokoonpanoon ja alkaa vähitellen olla taas pelikunnossa. Myös keskiviikon ottelun väliin jättänyt Nico Rönnberg on suurella todennäköisyydellä lauantaina täydessä iskussa ja valmiina laittamaan isännilleen kapuloita rattaisiin.

Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas odottaa suurella mielenkiinnolla kevätkauden ensimmäistä todellista tulikoetta. Riihimäki Cupissa Cocks metsästi hienoja päänahkoja ja sai rutkasti lisää itseluottamusta EHF Cupia ajatellen, mutta tosipelit ovat silti aina eri asia kuin harjoitusottelut.

– Lauantaina teemme debyyttimme lohkovaiheessa ja sitä on tietenkin odotettu suurella innolla joukkueessamme. Olemme asettaneet omat tavoitteemme korkealle ja tarkoituksena on ehdottomasti kerätä lohkovaiheesta myös pisteitä, ei pelkkää kokemusta. Ensimmäisen ottelun jälkeen olemme viisaampia ja tiedämme paremmin missä menemme, Savukynas muotoilee.

Ottelu Pamplonassa alkaa lauantaina kello 20.00 (21.00 Suomen aikaa).

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk