Dicken vain voitto tavoitteena ÅIFK:n vieraaksi

Dicken kohtaa runkosarjan toiseksi viimeisessä pelissään ÅIFK:n lauantaina Samppalinnan palloiluhallissa.

Ottelussa ei ole turkulaisten kannalta panosta jatkosarjapaikkoja ajatellen, mutta lauttasaarelaisille peli on erittäin merkityksellinen. Voitolla nousu ylempään jatkosarjaan olisi jälleen askeleen todennäköisempää, kun taas tappiolla taival vaikeutuisi merkittävästi. Käytännössä kyseessä on Dickenille toinen pakkovoitettava ottelu putkeen.

Lauttasaarelaiset ovat osoittaneet piristymisen merkkejä edellisissä peleissään, ja etenkin puolustuspelaaminen oli edellisessä SIF-pelissä oikein hyvällä tasolla, kuten myös maalivahtipeli, joka nosti selkeästi tasoaan parin heikommin sujuneen pelin jälkeen. Hyökkäyksiinkin on saatu lisää kurinalaisuutta, ja maalintekovastuu onkin jakautunut tasaisesti pelaajien kesken, Max Granlundin ollessa tähän asti tehokkain 94 maalillaan. Myös Maxin pikkuveli, Robin debytoi viime sunnuntain SIF-pelissä, jossa osoittautui heti hyödylliseksi niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessäkin.

Vaikka ÅIFK majailee sarjataulukon häntäpäässä, on joukkue pelannut monta hyvää peliä kauden aikana, edellinen Dickeniä vastaan pelattu ottelu siitä hyvänä esimerkkinä: ÅIFK johti Dickeniä jo seitsemällä maalilla vielä toisen jakson alussa, mutta joutui lopulta nöyrtymään lukemin 32-30. On siis sanomattakin selvä, että lauantain ottelusta ei mitään ylijuoksua tulla näkemään, eikä lauttasaarelaisille anneta pisteitä ilmaiseksi kotimatkaa mukavoittamaan.

Ottelu alkaa Samppalinnassa lauantaina kello 14.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk