Cocksille jälleen kirvelevä tappio Mestarien liigassa

Lähellä mutta silti niin kaukana. Riihimäen Cocksin ensimmäisen voiton metsästys VELUX ENF Champions Leaguessa päättyi sunnuntaina norjalaisen Elverumin vieraana jo liiankin tutuksi käyneellä kaavalla.

Voittokin oli pitkään Cocksin käsissä, mutta lopulta Elverum käänsi ottelun niukasti edukseen maalein 28-27 (15-14).

Cocks oli matkassa hiukan vajaalla kokoonpanolla Yury Lukyanchukin ja André Uddin kärsiessä loukkaantumisista ja myös Teemu Tammisen oltua sivussa. Cocks taisteli kuitenkin vahvasti ja ei päästänyt isäntiään missään vaiheessa karkuun. Tauolla Elverum johti niukasti yhdellä maalilla.

Toiselle jaksolle Cocks tuli vahvasti ja repäisi johdon parhaimmillaan jo kolmeen maaliin. Elverum pysyi tuntumassa, mutta Cocks piti johdostaan kiinni. Vasta aivan lopussa Elverum puristi ensin väkisin rinnalle ja viimeisellä minuutilla ohi.

Cocks saa tilaisuuden revanssiin kuitenkin seuraavassa Mestarien liigan ottelussaan, kun Elverum saapuu vierailulle Suomeen. Ottelu Vantaan Energia Areenalla pelataan lauantaina 3.11. kello 16.00.

Elverum Handboll – Riihimäen Cocks 28-27 (15-14)

Cocksin maalintekijät: Nico Rönnberg 7, Davor Basaric 6, Oleksandr Kyrylenko 5, Roni Syrjälä 2, Victor Kovalenko 2, Aliaksandr Tsitou 2, Vitalie Nenita 2, Bojan Zupanjac 1

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk