Cocks voitokkaana Baltian liigassa

Cocks jatkoi hyviä otteitaan Baltian liigassa kaatamalla lauantaina kotonaan virolaisen HC Kehran maalein 36-26 (19-12). Voitto oli riihimäkeläisille viides seitsemässä pelatussa Baltian liigan ottelussa.

Cocks pelasi vahvan avausjakson ja delfi.ee:n mukaan etenkin viisi maalia heittänyt Niko Leikama oli kehralaisille vaikea pideltävä. Virolaiset nousivat tauon jälkeen vielä kolmen maalin tuntumaan numeroihin 23-20, mutta tämän jälkeen Cocks lisäsi vauhtia ja repäisi eron päätössummeriin mennessä kymmeneen maaliin.

Cocksin paras maalintekijä ottelussa oli yhdeksän osumaan takonut Nico Rönnberg.

Voitto merkitsi samalla sitä, että kärkikolmikko on Baltian liigassa jo karkaamassa omille teilleen. SKA Minsk johtaa sarjaa puhtaalla pelillä kuudesta pelaamastaan ottelusta. Virolainen Põlva on kakkosena 12 pisteellä seitsemästä ottelusta ja Cocks kolmantena kymmenellä pisteellään.

Baltian liiga jatkuu Cocksin osalta viikonloppuna 18.-19. tammikuuta, jolloin riihimäkeläiset kohtaavat peräkkäisinä päivinä vieraissa HC Vitjazin ja Dragunas Klaipedan. Valkovenäläinen Vitjaz pitää sarjataulukossa perää pisteittä ja liettualainen Klaipeda on koonnut kuudesta ottelusta viisi pistettä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk